Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Bichon Frisé

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Bichon Frisé hvalpe m DKK stambog
  Bichon Frisé hvalpe m DKK stambog, 7 Bichon Frisé hvalpe mangler familie! Er du/i vores nye familie? Vi er 3 hunner og 4 hanner der mangler en dejlig familie. Vi er nu 11 uger gamle og glæder os derfor meget til en familie. Både far og mor er i hjemmet. Vi er livlige og fuld af gåpåmod, vi elsker at udforske den store nye verden. Vi er meget tillidsfulde og kælende. Der er 2 børn i huset som leger med os næsten hver dag, så vi er vant til lidt af hvert. Vi er også vant til husets daglige lyde, så som støvsuger og lign, da vi er opvokset midt inde i stuen. Vi er allerede nu begyndt på renlighedstræning, hvilket går meget godt. Vi lærer hurtigt  Vi har prøvet at være i bad og bliver redt med børsten, for allerede nu at vænne os til den nye hverdag. Bichon Frisé er en allergivenlig race, da de ikke fælder, dog kræves der lidt pelspleje i stedet. Det er en utrolig dejlig familiehund, som er god til både børn og voksne. Bichon Frisé har ikke det store krav til motion, men siger selvfølgelig aldrig nej til en god gå tur. De er utrolig milde og intelligente hunde og er altid tro mod sin ejer. Vores hvalpe er opdrættet efter DKK (Dansk Kennel Klub) anvisninger og anbefalinger. Med hvalpene medfølger der stambog fra DKK Men hvalpen følger: Stambog fra DKK Sundhedsattest Chipning Vaccineret Ormekur Hvalpepakke med foder og andet lækkert til den første tid Købskontrakt Hvis du vil vide mere om hvem vi er, så kan du gå ind på vores hjemmeside www.hundenmin.dk Hvalpene var salgsklare d. 10/11 og der er 7 hvalpe tilbage Man er meget velkommen til at komme på besøg eller ringe hvis der skulle være nogle spørgsmål.
  d. 04.12 8.000,-
  Bichon Frise hvalpe
  d. 22.11 12.000,-
  Bichon frise hvalp salgs klar
  d. 22.11 10.000,-
  Bichon Frisé hvalpe med DKK stambog
  Bichon Frisé hvalpe med DKK stambog, JuleStjerner <3 ER DU MIN KOMMENDE MOR ELLER FAR? Vores kærlige & smukke "Kira" DK13823/2011 og vores super sjove og kærlige Noah DK13759/2015, venter hvalpe i uge 51. Hvalpene bliver klar en til ny familie i uge 8. 2017. Kira er en Excellent tæve med Patella Luxation 0/1. Noah har Patella Luxation 0/0, han er også en Excellent hanhund som har klaret sig rigtig godt på udstillinger, han har også både danske og tyske certer. De er begge to ejet af opdrætter. De er begge to øjenlyste og er fri for nogen form for øjensygdomme. Vi har allerede oprettet venteliste til denne kuld. Bichon Frisé er allergi venlige og fælder ikke !! Det er en rigtig kærlig, trofast og legesyg race. Da vi er seriøse med vores opdræt oplyser vi vores indavls procent: 0 % DKK anbefaler max på 6,25%. Begge forældre er avlsgodkendte af DKK og opdrættet efter DKK´s og KSS avlsanbefalinger. Opdrætter er medlem af KSS, DKK og FCI. Vi går meget op i at hvalpene får et trygt og godt hjem og vi vil derfor ALTID stå til rådighed og giver jer hjælp og gode råd med på vejen. Med hvalpene følger DKK stambog, foder, et tæppe der dufter af mor og en lille hvalpepakke med karte, kamme, hættetrøje, Bamse og lidt legetøj. Hvalpene er sundhedstjekket af dyrlæge, de har fået 3x ormekur, vaccination og har fået et chipmærke/ID mærke af den Danske Kennelklub. Vi er en lille Kennel, med stueopdræt. Vi bor i 8500 Grenaa på Djursland. Opdrætter har taget DKK opdrætteruddannelsen. Hvis det lyder som noget for dig kan du læse mere om os ind på vores hjemmeside www.kollaslillekennel.dk eller kontakt Kolla på tlf. 30533236 ........ Og imens vi venter på DIG/JER sørger jeg for at de får den bedste socialisering med alt som det indebære !!! Jeg holder klippekursus i hverdagsklip 2-3 gange om året. Billeder er fra mit forrige kuld :)
  d. 21.11 12.000,-
  Bichon Frise Allergi venlig hund, CACIB
  Bichon Frise Allergi venlig hund, CACIB, BICHON FRISE. Vi forventer hvalpe. I den første uge af december Xawery Nursery of Angels og Julia Tango Amore vores Multi Champions blive forældre. Er du interesseret i en hvalp så kontakt os snarest, da vi er begyndt at skrive på venteliste til dette kuld, skriv sig op på listen, lave en reservation og bliv med din ny ven fra fødsel, det koster ikke. Vi har begge forældre, begge avlskåret i DKK, begge med store dokumenteret udstilling succeser i Danmark og udland, altid på podiet, mange gang "Best in show" XAWERY har meget sjældne sorte puder og sorte negle, mørk hud, ideel til mønster FCI. Begge med patella luxation 0/0 JULIA, Smuk og meget feminin, perfekt til standard FCI, unikke tyk uld (agorka) Pleje Bichon Frise hund er vildt imponerende, der minder om et stykke legetøj i stedet for en levende hund. Dette er selvfølgelig pleje af hår og dens specifikke klipning. En, dog alle enige: kun opretholdes bichon er elegant og imponerende. Comb og bade bør være i overensstemmelse med de behov, så når det kræves af hans hår eller hvor snavset det er. Bichon frise ikke fælder, Den er den eneste bichon variant med underuld, , i stedet for pels er uld (angora), og derfor kan være egnet til allergikere, Bichon frise er blottet for hund lugt, det betyder at har du ingen hunde lugt hjemme. Temperament Bichon er kendt verden over som en hund "anti-stress" og mod vest anvendte dog terapii. Det er ekstremt følsomme, munter, kærlig, elsker at kæle og være tæt på mennesket. Stor følgesvend for både tamme og dem, der kan lide lange gåture. Hvalpene vil være klar til et nyt hjem i begyndelsen af februar 2017 Sammen med hvalpene har du naturligvis: - Stambog i DKK ( FCI ) - købskontrakt. - ID mærket (chip mærket) af dansk kennelklub. - Tilmelding til Dansk Hunderegister - Vaccineret 1. gang og sundhedsbog - 1 Ormebehandling - legetøj med lugten af mor - En lille hvalpepakke med tæppe -1 Klippe og pelsvejledning - Foder til den første tid Vi er ikke hunde fabrik!!
  d. 21.11 12.000,-
  Bichon Frise hvalpe med DKK stamtavle
  d. 19.11 8.500,-
  Bichon Frisé hvalpe
  Bichon Frisé hvalpe, Nogle af Danmarks smukkeste og højest præmierede Bichon Frisé venter et kuld i uge 2, 2017. Begge har PL 0/0 = raske knæ. Øjenlyst m raske øjne. De sælges kun til gode kærlige hjem, som familie-hund. Forældrene er kærlige, meget sociale og sjove. Vi har en lille kennel (Vejles Lille) i Vejle, med ca. to kuld pr. år, så alle hvalpe får særlig omsorg og masser af udfordringer - på den gode måde. Vores hvalpe, er en del af vores hjem, hvor ved de får den bedste start på livet. Opdrættes i vores køkken, så de bliver vænnet til alle alm. lyde mv. Da mine hunde er min store hobby og hundene er en stor del af vores familie liv, betyder det også at hundene er opdraget og socialiseret på højt niveau. Dette gør at du og din hvalp får en god og nem start :) I prisen får du: -en hvalp der er socialiseret på højt plan -grundig vejledning i pasning af hvalpen, inden du får den med hjem - på hjemmesiden kan du se videoer fra hvalpene blev født, til de forlader os. - Sundheds bog + flere besøg hos dyrlægen - hvalpen bliver chippet. - Vaccine. - 3 x ormekur. - Dansk Kennel Klub/FCI stamtavle. - Vejledning så længe hunden og jeg lever. Jeg har masser af erfaring, så spørg løs - For opdragelse på renlighed -mulighed for at deltage i klippekursus, efter køb af hvalpen. -købelovens garanti -vores hvalpe er altid opdrættet efter de etiske anbefalinger fra KSS og DKK -gensynsdage, første gang når hvalpen er et 1/2 år og siden en gang pr. år (med alle hvalpe herfra) Da vi er seriøse med vores opdræt oplyser vi vores indavls procent : 0 %. DKK anbefaler max på 6,25%. PL 0/0 (begge forældre har helt raske knæled), øjenlyst og er avlsgodkendte af DKK. Vi er medlem af DKK og FCI. Har gennemgået opdrætteruddannelsen. Du kan læse mere på vores hjemmeside. De første 4 billeder er af Lykke (Bi-Fri Odette) og herefter hvalpe. Begge forældre er af HØJ kvalitet. Bichon Frisé er i familie med Coton de Tulear (bomuldshunden) og Bichon Havanais. En han kr. 12.000,- En tæve kr. 13.000,-
  d. 02.11 12.000,-