Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Hunde

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  galje til klippebord
  I dag 100,-
  Bones
  I dag 15,-
  Transportbur i plast til hund / kat
  I dag 90,-
  ønsker overtagelse af Dansk Svensk Gårdh I dag 500,-
  Købes
  BorderCollie Parring
  I dag 1.500,-
  Andet
  Drever hvalpe
  I dag 7.000,-
  søde chihuahua hvalpe med ddh stambog.
  I dag 8.500,-
  Hundekurv,flot pileflet,som ny
  I dag 110,-
  Kleiner munsterlænder tæve I dag Købes
  Super lækre bomuldshvalpe SALGSKLARE
  I dag 6.800,-
  Hundebur
  I dag 999,-
  Transportbur
  I dag 999,-
  Hundebur
  I dag 1.799,-
  Hundebur
  I dag 1.899,-
  Hundebur
  I dag 2.499,-
  Hundehus
  I dag 1.399,-
  Beskyt Kofangeren når hunden hopper ind
  I dag 269,-
  Hundebur
  I dag 999,-
  Hundebur * NYHED *
  I dag 2.899,-
  Hundebur
  I dag 999,-
  Cykelanhænger
  I dag 1.599,-
  Schæferhan
  I dag 3.500,-
  Løbetidstrusser
  I dag 50,-
  Løbetids trusser
  I dag 50,-
  Jack Russel terrier
  I dag 5.500,-
  Sikkerhedssele str. S
  I dag 75,-
  Engelsk staffordshire bullter/Cane corso
  I dag 7.500,-
  Poda elementer hundegård
  I dag 500,-
  3 små flotte Cotonhvalpe
  I dag 7.998,-
  Dejlige Franske Buller basser
  I dag 7.500,-
  Ægte Maltserhvalpe
  I dag 9.000,-
  Chinese Crested Powderpuff hanhund
  I dag 3.000,-
  Chinese Crested Powderpuff til salg
  I dag 3.000,-
  HERLEV Haster Ny Mor søges !Toy Maltipoo
  I dag 7.500,-
  australien shepherd
  I dag 6.000,-
  Hundehus
  I dag 700,-
  Chihuahua/Chinese Crested
  I dag 3.500,-
  Pomeranianhvalpe
  I dag 6.000,-
  Dejlige Coton De Tulear hvalpe
  Dejlige Coton De Tulear hvalpe, 2 super dejlige drenge, Zack og Cody er nu ledige, så her er chancen for at følge med din hvalp næsten fra starten. De vil være klar til at flytte hjemmefra d. 5. November eller senere efter aftale. Der medfølger: Stambog i DKK. Registrering i dansk hunderegister. Dyrlæge-sundhedsbog. Chipning 1 x vaccination 2 x Ormekur Desuden vil der også medfølge: Oplevelsesliste, Lidt Hvalpemad til den første tid, Et stk ynglings legetøj, Noget der dufter af mor og søskende, Og helt sikkert nogle overraskelser som jeg ikke kan lade være med at sende med dem ;-) Vi er en stille og rolig familie der består af far mor og 1 stk teenage søn. Vi har hvalpenes mor samt en stor dejlig rundkørsel oveni. Vi vil sørge for at hvalpene bliver socialiseret på bedste vis og de vil være opvokset med MASSER af kærlighed og omsorg. Vi sørger for omgang med børn og ældre, høje lyde, bilkørsel osv osv... Har du ønske om noget du godt kunne tænke dig din hvalp skal have prøvet inden du modtager den, så spørg og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres ønsker. Man kan selvfølgelig besøge sin hvalp lige så tit man har lyst/tid, indtil den skal rejse hjemmefra, dog skal man have været på besøg mindst en gang inden man skal hente sin hvalp hjem. Du vil her få oplysning omkring pasning og pleje af pels og masser af gode råd hvis du har lyst til det. Der betales et depositum på kr. 3.000 ved reservation af hvalp, som bliver fratrukket prisen ved afhentning, og det bliver ikke betalt tilbage ved fortrydelse, men selvfølgelig hvis der opstår noget kritisk med hvalpen inden overgivelsen. Hvalpene vokser op inde i vores hus og vil således være vant til alle lyde - fjernsyn, støvsuger, gæster, andre hunde osv. Skriv endeligt efter flere billeder og info.
  I dag 10.000,-
  Dejligt og praktisk transport bur
  I dag 200,-
  Malteser hvalpe
  I dag 6.000,-
  hvalpe
  I dag 5.500,-
  De mest charmerende og lækre buller
  I dag 10.500,-
  Chihuahua hvalpe sælges - 3 hanner.
  I dag 5.500,-
  Chihuahua hvalpe
  I dag 4.000,-
  4 smukke drenge.. salgsklar nu ;)
  I dag 5.500,-
  Labradoodle
  I dag 6.500,-
  pomeranian tysk spids
  I dag 8.000,-
  Skøn blandings hund sælges
  I dag 2.000,-
  3 lækre drenge født 29/9-16
  I dag 14.500,-
  Rejseklar Anthon 10 uger Teacup
  Rejseklar Anthon 10 uger Teacup, Allergivenlig miniature hundehvalp der ikke fælder vi har fået et fantastisk smuk kuld hvalpe / Små Taskehunde Tea Cup Kendis hundehvalp, Maltipoo ( Tiny puddel / Tea Cup malteser) Søger dejlig familie. De søde små hvalpe ca. 1,5- 2,5 kg max: 20 cm høj som voksen Hvalpene er født opvokset i trygge rammer i centrum af huset og har mødt andre hunde, katte, børn, voksne samt alle dagligdags lyde :-) Maltipoo er et godt valg for første gang hundeejere. De er nemme at træne og lære hurtigt. Maltipoo er også en rigtig god familiehund, De trives også godt i hjem med ældre mennesker ,dejlig silkeblød pels. En fantastisk klog, børnevenlig, sjov, kærlig lille kvik og lærenem hund, Den er charmerende, sjov, glad og venlig, elsker børn. Den gør ikke særlig meget, Velegnet som lejlighedshund Maltipoo er sjove-kærlige, glade hunde, der har stjålet mange hjerter. Vi lægger vægt på at hvalpene er velsocialiserede inden de flytter hjemmefra. De vil have været med ude at køre i bil, have mødt andre hunde/ katte, hilst på fremmede mennesker incl. børn, hørt på støvsuger, røremaskiner og andre hjemlige lyde, været i bad mm. vokset op i ikke ryger hjem. hvor hundene kommer i første række <3 kom og mød de små skønheder :-) ikke mindst mor og far STOR hvalpepakke medfølger kun dreng KNUT er en lille frækkert med et kosmetisk navlebrok og sælges for 7500,- kom og mød de små drenge :-) de er ikke til at stå for <3 Tlf. 20587484
  I dag 8.500,-
  Old English Bulldog, født d. 17/08-15
  Old English Bulldog, født d. 17/08-15, Det er med et tungt hjerte at jeg sætter min øjesten, Viggo, verdens bedste hund, til salg. Planen har hele tiden været at han skulle bo hos mig for evigt og altid, men grundet ændrede bolig- og personlige forhold, er jeg med grædende hjerte nødsaget til at finde et nyt hjem til min basse. Viggo er en tricolore olde english bulldogge født d. 17/08-15. Han har lange ben og tillige en lang og fin hale, hvilket sjældent ses hos racen. Han er så god som dagen er lang, kærlig, fjollet og lalleglad. Han ELSKER at lege med bold, næsten ligeså meget som han elsker mad. Han er lydhør og velopdragen, men kan pga. den alder han har, godt finde på at lave narrestreger, men det kunne være meget værre. Han går pænt i snor og trækker ikke. Dog skal det siges at Viggo er en muskuløs hund og er stærk som bar' pokker og skal derfor altid, altid, ALTID luftes, håndteres og opdrages af en voksen, IKKE et barn - også selvom han har et mildt sind - for både barn og hunds skyld. Jeg foretrækker helt klart at Viggos nye familie bor i hus med have el. lign., hvor der er masser af plads til at spæne rundt og lege med bold og som er ude for byen, væk fra larm og trafik, da han er bange for biler og bliver hurtigt usikker. Han ser måske frygtløs ud, men han er en ægte tøsedreng hvad det meste angår (heldigvis ikke ifht. fyrværkeri og torden). Samtidig ser jeg selvfølgelig helst at det er søde, sunde og raske mennesker, som har masser af kærlighed, tid, lyst og mod på at have en stor, klodset og ivrig hvalp og som har forstand på og erfaring med store hunde. Så hvis du tror at Viggo skal være dit nye familiemedlem og bedste ven, modtager jeg meget gerne henvendelser på mobil: 31184171. Så kan vi få en sludder og se hinanden lidt an :). (Jeg forbeholder mig retten til at vælge købere fra, som jeg ikke finder passende for Viggo)
  I dag 10.000,-
  Blandingshvalpe, labrador/gravhund
  I dag 1.000,-
  Søde Shih Tzu
  I dag 5.500,-
  Tævehvalp
  I dag 9.000,-
  Skønne shih tzu hvalpe
  I dag 6.000,-
  Gå sele med diamanter
  I dag 100,-
  Lækre chokobamser
  I dag 4.500,-
  lækker chihuahua han hvalp
  I dag 3.800,-
  dejlig lille smuk tævehvalp
  I dag 4.000,-