Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  Hvalpegård
  I dag 499,-
  Labradoodle
  I dag 11.000,-
  Lækkert Hunter halsbånd
  I dag 70,-
  foder - 20 %
  I dag Andet
  foder - 20%
  I dag Sælges
  Tyskkorthårs hvalpe
  d. 21.05 9.000,-
  Andet
  SORTE SCHÆFERHVALPE søger kærlige hjem
  SORTE SCHÆFERHVALPE søger kærlige hjem, Lækre sorte schæferhvalpe søger nye kærlige og aktive familier. De bliver 8 uger den 7 juli og er derefter klar til at flytte hjemmefra.4 hanner og 4 tæver. Hvalpene vokser op hos os i huset, og bliver vænnet til hverdagens lyde, støvsuger osv... og er i hænder hver dag. De vil inden de flytter hjemmefra prøve at køre bil, være vant til børn, voksne, fremmede hunde, kaniner og høns. Begge forældre er ren sort schæfer, faren har stamtavle. Og vi gør alt for at give dem den bedste start på livet, så de bliver gode og sociale hunde. Begge forældre haves, og er gode arbejdsivrige,vagtsomme og kærlige familiehunde. Hvalpene vil inden afhentning få sundhedstjek, ormekur, vaccination og chip. De bliver fodret med Premium foder. Du får sundhedsbog, hvalpepakke, godbidder, snacks, legetøj, halsbånd, og en sæk foder med, samt et usb-stik med billeder af hvalpene fra fødsel til afhentning, samt af forældre og bedsteforældre. Hvalpene vil meget gerne have kærlige aktive familier, der kan tilbyde dem et godt hjem resten af deres liv, som vil aktivere og stimulere dem. Jeg forbeholder mig retten til at afvise eventuelle købere hvis jeg ikke mener at de kan tilbyde det rette hjem til hvalpen. Hvalpene tager med glæde imod besøg når de er blevet 3 uger. Ved reservation af hvalp betales depositum på 1500 kr (som ikke betales tilbage hvis der fortrydes) KUN SERIØSE HENVENDSELSER, TAK !!! Rød: tæve Grøn: han Lilla: tæve Gul: tæve Grå: han Hudfarvet: tæve mørke blå: han Sort: han De sidste billede er af deres forældre. Der vil blive oprettet en gruppe på facebook, til folk der vil følge hvalpene, og så de nye ejere kan dele billeder osv. med hinanden hvis de ønsker det.
  I dag 6.000,-
  fredericia hundepens
  d. 21.05 Sælges
  Hundeklipper
  I dag 313,-
  pomeranian hvalp
  I dag 6.000,-
  Cavalier hvalpe
  Cavalier hvalpe, Cavalier, hvalpe, 5 uger , salgklar 17. juni, Smukke harmoniske hvalpe i mange forskellige farver, både piger og drenge. Hvalpene er køkkenopdræt og vant til alle dagligdagslyde, andre hunde, katte og heste. De er i hænder mange gange dagligt, og har oplevet alle de ting, der er med til at præge en hvalp, så den får en sund opvækst. Alle forældre og bedsteforældre er sunde og raske dyr, som er glade og kærlige familiehunde - de knytter sig meget til mennesker, er glade for børn, og er nemme at opdrage på. Cavelier king charles spaniel er en lille selskabshund, som ikke er krævende, hvad motion,eller plads angår, men har brug for omsorg,nærvær og et kærligt hjem, De meget legesyge og intelligente, super til aglility. Hvalpene vil inden afrejse til deres nye 5* hjem være dyrlægeundersøgt med sundhedsbog, chipmærket og registreret i Dansk Hunderegister, vaccineret og have fået 2 x ormekur. Med sig i rygsækken får de; halsbånd, mad til den første tid, en bamse der lugter af mor og søskende og en USB med billeder fra de første 8 uger. Kom gerne og mød din hvalp nu - du er også velkommen til at aflægge flere besøg, så du kan følge dit nye familiemedlem. Ved reservation ligges 1.500,- som ikke tilbagebetales ved fortrydelse, men fratrækkes prisen ved afhentning af hvalpen. Far er renracet black/tan Cavalier (se billede) Mormor er renracet black/tan Cavalier Morfar er renracet Tysk Champion Puddel Sidste billede er af hvalpenes mødre Billede 1 - Rød pige - SOLGT! Billede 2 - Grøn dreng Billede 3 - Beige pige (Soffy) Billede 4 - Blå dreng - SOLGT! Billede 5 - Lyseblå dreng - SOLGT! Billede 6 - Beige pige - SOLGT! Billede 7 - Brun dreng Billede 8 - Grå dreng - SOLGT! Billede 9 - Gul pige - SOLGT! Billede 10 - Lilla pige Billede 11 - Lyserød pige - SOLGT! Billede 12 - Orange pige - SOLGT! Billede 13 - Sort pige - SOLGT! Billede 14 - Hvalpenes far - Carlos Billede 15 - Hvalpenes mødre
  I dag 6.000,-
  De vidunderligste pomserhvalpe
  I dag 123,-
   Cocker spaniel hvalpe, med DKK stambog
  I dag 8.000,-
  8 uger hvid shæfer
  I dag 5.000,-
  Fantastiske bomulds bamser
  I går 11.000,-
  Border collie hvalp, født d. 21-03-16
  I dag 6.500,-
  Golden retriever hvalpe
  I dag 9.500,-
  Bichon havanais CHOKOLADE
  I dag 9.000,-
  Parring tilbydes (Papillon)
  I dag Andet
  Hurtta Line 250 m.
  I dag 150,-
  Snor
  I dag 35,-
  Langhårede gravhunde hvalpe
  I dag 4.500,-
  Australian silky terrier hvalpe
  I dag 9.000,-
  Papillion/chihuhua hvalpe.
  Papillion/chihuhua hvalpe., Tæven solgt Nu er det snart ved at være tid til vi skal rejse hjemmefra, selvom vores madmor gerne vil beholde os. Vi er 2 hvalpe ud af kuld på 3 som er født d. 17-4-16 og flytte hjemmefra d. 12-6- 16 vi er en hvid dreng med brune pletter og en hvid pige med sorte ører og en sort plet ved haleroden. Mor er en blanding af chihuahua og papillion ligner mest en papillion og vejer omkring 4 kilo og vores far er en lille prut af samme blanding men ligner mest chihuahua og vejer 1,7 kilo. Men vores madmor tror vi kommer til at ligge i den lille ende af vægtklassen 2-3 kg. Vi er meget nysgerrige og kærlige og elsker at møsse. Vi vil være vant til alle mulige lyde da vi er opvokset i stuen, vi er vant til støvsugeren, musik, andre hunde og kattekillinger som vi leget meget med. Og så vil vi snart begynde at komme ud i haven og lære at tisse og lave pøller udenfor, samt prøve at gå i snor. Vi forventer af jer at vi vil få masser af kærlighed og tålmodighed, for helt renlige er vi nok ikke, og vi skal osse først til at lære hvad man må og ikke må. Prisen for en af os er 4500 kr. og et dep. På 1500 kr. ved reservation som man ikke får igen hvis man fortryder. Men de 1500 kr. vil blive fratrukket i prisen ved afhentning. Med os når vi rejser hjemmefra vil vi få et tæppe som lugter bekendt, en pose mad af det som vi er vant til at få, en sele og en snor en sundhedsbog og så har vi selvfølelig været ved dyrlægen og fået et sundheds tjek samt vaccine og chip og fået ormekur. Både mor og far kan ses samt en bror fra sidste kuld. Billede 1 og 2 er drengen Pumba Billede 3 og 4 er pigen Zira (solgt) Billede 5 er mor Billede 6 er far Billede 7 bror fra sidste kuld.
  I dag 4.500,-
  FT Springer spaniel hvalpe
  I dag 4.000,-
  Bullterrie billeder
  I dag 400,-
  sælges sød chihuahua han
  I dag 3.500,-
  Parring
  I dag 1.000,-
  Andet
  Udstilling bur
  I dag 300,-
  Lhasa poo hvalpe til salg
  Lhasa poo hvalpe til salg, Vi har 3 herlige puddel/lhasa apso blandings hvalpe til salg (to hvalpe tilbage) Hvalpene er født d. 9. april 2016 og er derfor 8 uger og salgsklar d. 4 juni 2016. Faren er Lhasa apso i en lys beige farve, en super glad og imødekommende fyr. Moren Gabby er vores egen og er en sort dværgpuddel med hint af grå. Gabby er en super skøn puddel, som vi har haft siden hun var 8 uger. Fantastisk sind, godt socialiseret og kan med alt og alle! Der er 2 tæver og en han, de er sorte med lyse ”striber” og med hvidt på bryst og hage. Vi har også schæferen Kenai, så hvalpene er også vant til store hunde. Gode familiehunde – en klog og sjov blanding, der er nem at opdrage og klar på det hele. De fælder ikke, og er allergivenlige (de kræver dog at blive klippet). De er stueopdræt og vant til en alm. hverdag (støvsuger, fjernsyn, snak) de har været ude at køre bil, mødt hunde af andre størrelser og racer, mødt børn og oplevet et stille byliv. Desuden bor vi på landet, og der har derfor været masser af plads til sjov og leg. Inden de kommer hjemmefra er de lettere socialiseret, sundhedstjekket, vaccineret, fået ormekur og chippet. Med hvalpen følger en ”hvalpepakke”, der indeholder lidt forskellige brochurer, lidt foder, en sele og en sundhedsbog – med andre ord en startpakke med en vejledning der giver hvalpen og dig den perfekte start sammen! Pris: 7000 ,- Depositum på valg af hvalp 1000,- Ved interesse kontakt os på 23610223 (på billederne er hvalpene 7 uger) Video af hvalpene kan ses på facebook under Ebbe Jørgensen. Den ene tæve er solgt, tilbage er 1 han og 1 hun.
  I dag 7.000,-
  Springer spaniel Ft
  I dag 4.000,-
  Hunter halsbånd
  I dag 150,-
  Fleece jakke til lille hund
  I dag 20,-
  Vandtæt hundedækken
  I dag 75,-
  Seletrøje
  I dag 75,-
  Toypuddel hvalpe
  I dag 6.000,-
  Rejseklar
  I dag 6.500,-
  dejlige familiehunde
  I dag 5.500,-
  Lille sort chihuahua hvalp sælges
  I går 5.500,-
  2 Boomer babyer
  I dag 7.500,-
  Vi må rejse I DAG
  I dag 7.500,-
  Smuk pige rejse klar
  I dag 10.000,-
  Stort Hundebur fra Savic
  I dag 500,-
  Hunde Trailer
  I dag 500,-
  Cocker Spaniel søger nyt hjem
  I dag 2.000,-
  4 søde bichon havanis blandings hvalpe s
  I dag 5.000,-
  10 skønne hvalpe
  I dag 3.000,-
  Skønne Westiemix
  I dag 7.000,-
  Russisk Toy med stamtavle DKK 2 tæver
  I dag 7.000,-
  Black tan hvalp
  I dag 6.000,-
  Japansk spids hvalpe
  I dag 6.500,-
  Hundehus Trixie large
  I dag 500,-
  Maltipoo Teacup
  I dag 8.500,-
  Beagle
  I går 5.000,-
  shetlands sheepdog
  I dag 10.000,-
  Hvide Schæfer hvalpe 3 uger
  I dag 8.000,-
  gammeldags labrador hvalpe sælges
  I dag 5.000,-
  Powder puff tæve
  Powder puff tæve, Chinese crested hvalpe søger kærligt hjem, gerne med erfaring inde for racen, men intet krav da jeg altid som opdrætter vil stå til rådighed med råd og vejledning. Hvalpene er født d. 17 april og er klar til at flytte ud i deres nye hjem efter d. 10 juni hvor de vil være 8 uger. Det blev til 5 stk, 3 puff tæver, 1 hårløs han og en hårløs tæve. De er nu 6 uger, og der sker bare så meget lige nu, og de er rigtigt ved at bygge deres personligheder op... Så kom og oplev dem nu og se om en af vores skønheder passer til dig. Elsa Lys powder puff tæve, kommer til at ligne sin far. Hun er en pige med masser af gå på mod, og vil gerne ud og opleve noget, var den første der gik, legede osv... Hun er os den første der kommer til en og vil lege og nusses med. Mor chinese crested hårløs, med stamtavle, hentet hjem fra Letland. Far chinese crested powder puff, uden tavle. Begge forældre er blevet patella tjekket inden avl, og er begge sunde og raske, og er klar til avl. Og begge er gode og kærlige familie hunde, med rigtigt godt temperament. Det er deres anden kuld sammen, og første kuld gav nogen kærlige og gode hunde Hvalpene er opvokse inde i stuen, sammen med os og vores andre dyr, og er i hænder dagligt, og har adgang til hele huset når vi er hjemme, så de vænner sig til alle dagligdagens lyde, ting osv. De er os begyndt at komme med ud når vejret er til det... Så renlighedstræningen vil vi så småt begynde at træne dem i... Møde med forskellige mennesker, børn og dyr går vi os meget op i.... Så du får en velbalanceret hvalp hjem der er van til det meste... De vil være chippet, første gangs vac. fået sundhedstjek og ormekur x3 inden de forlader os. Plus der vil følge en hvalpepakke med til hver hvalp, som vil indholde lidt ting til en god start med hvalpen. Vi er os begyndt at vænne hvalpene til at blive trimmet, fået klippet negle osv... Pris 5000,- hvor af man ligger 2000,- i dep. som fratrækkes prisen når man henter sin hvalp.
  I dag 5.000,-
  Ren Chihuahua
  I dag 5.999,-
  hundehvalp købet I dag 1,-
  Købes