Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Vallak

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Tinker
  I dag 27.000,-
  Lækker velopdragen vallak.
  I dag 4.500,-
  Crowns Blue Pearl cremello afkom
  I dag Sælges
  Fantastisk 1'er  **NY PRIS**
  I dag 27.000,-
  Skimlet vallak
  I går 3.500,-
  Super Holstener allround
  I dag 25.000,-
  Vallak
  I går 11.500,-
  To Sunny Boy vallakker sælges
  I går 10.000,-
  trav vallak
  I går 8.500,-
  Skøn og charmerende vallak
  I går 15.000,-
  foderfri hest
  I går 350,-
  Ægte barok frieser med stamtavle sælges
  Ægte barok frieser med stamtavle sælges, Ægte barok frieser med stamtavle sælges. Efter 10 lykkelige år med smukke Felix må jeg pga. nyt arbejde sælge verdens bedste hest! Felix er unik fordi: -Han er ægte barok-frieser med muskuløs krop og svanehals. Han er importeret fra Holland som 2-årig. -Han ligner noget der er trådt ud af legendernes tid eller en Hollywood film. -Han vækker opsigt overalt. -Han er altid pålidelig og loyal: Selvom han står stille kan du blot sadle op og ride. Det er som om du aldrig har forladt hans ryg. Han får ingen unoder eller mærkelig adfærd af ikke at blive redet dagligt. -Han er en stoisk rolig og erfaren herre. -Han er altid kæle og social: han følger dig som en hund, og nusser dig når du strigler ham. -Han kommer, når du kalder. -Han er ALTID glad: ingen sure miner eller bisset adfærd. -Han er utrolig stabil: han stikker aldrig af. Hvis han bliver forskrækket over noget stopper han blot op og observerer. -Han beskytter de svage heste i en flok og er aldrig aggressiv. -Han elsker børn og hunde. -Han vil være den perfekte familie-hest, da både far, mor og børn kan ride ham. -Han er en naturhest uden lige: går ude hele året og uden sko. -Kan gå på fold uden strøm: Dermed nemt mht. sommergræs. -Han er nøjsom og billig i kost: fodres på grøntpiller, vitaminer og wrap/hø. Felix søger: -Et permanent hjem med løsdrift eller store bokse og min. 12 timer på græsfolde. Sælges ikke til dressur, da hans temperament ikke passer til det. Felix er passet med smed og dyrlæge. Oprindelig (rødt) pas og stamtavle medfølger. Han sælges med udstyr for ca. 10.000 kr. inkl. Wintec2000 sadel, håndsyet hovedtøj fra Portugal med guldspænder m.m. Pris kan forhandles, hvis man medtager sund og rask islændervallak på 21 år (se foto – rød islænder). Felix må ikke videresælges. Registrering i SEGES for købers regning. Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem købere, og prioriterer folk med løsdrift. Står pt. i Skanderborg syd. Ingen udlån/bytte. Besvarer kun e-mails, Send sms for mail adresse.
  I går 45.000,-
  Super fantastisk sind
  d. 24.10 18.000,-
  Super skovturshest
  d. 24.10 15.000,-
  Dressur vallak
  d. 24.10 26.000,-
  Lækker pinto vallak
  d. 23.10 15.000,-
  Smuk Irish Cob vallak
  d. 23.10 22.000,-
  Irish cob/tinker
  d. 23.10 16.000,-
  Sød vallak sælges
  Sød vallak sælges, Efter længere tids overvejelse vælger jeg at sælge min skønne vallak - KUN som dressur og tur hest :). Air Brush(I.P i daglig tale) er en super sød vallak, nem i daglig håndtering, står stille ved smed og dyrlæge og under ridning er han rigtig fin Han har nogle elastiske gangarter, ligger på LA nivaeu og kan sikkert komme længere.. Han er ikke blevet redet den seneste måneds tid, har derfor tabt nogle muskler og har derudover sat lidt pels. I.P er en smule nervøst anlagt, dette vil sige at han ikke er typen man skal hoppe og danse omkring, bliver han bange/overrasket over noget snurre han rundt, ikke noget han gør hverdag/tit, men noget man skal være forberedt på og kunne tackle - han gør det bestemt ikke i nogen ond mening. Ellers er han jordens dejligeste dreng som kun vil en det bedste, er et stort nussehoved og elsker at blive nusset om :) Han sælges kun da jeg desværre er blevet utryg ved ham! Han har ikke været i røngten, men der blev lavet handelsundersøgelse på ham i forbindelse med oprettelse af forsikring(kan overtages), han en lille smule indfodet på højre forben, men ikke noget som har nogen betydning. I øvrigt er der ikke nogen ejercertifikat på ham, dette forsvandt under hans rejse til Danmark, men kan genskaffes hvis man kontakter det tyske forbund.. Jeg har hans pas og det er tjekket at pas og hest passer sammen & vil man ud og starte stævner skal det sendes ind til SEGES hvor de så registrere ham på DRF :) Ønsker at finde det rette og blivende hjem, derfor ser jeg også retten til at vælge imellem mulige købere. Prisen kan forhandles ved rette køber.
  d. 23.10 20.000,-
  DSP 6 år / 155 cm.
  DSP 6 år / 155 cm., Vores DSP vallak på 6 år skal flytte hjemmefra. Vi søger derfor en hestekyndig, voksen rytter på max 70 kg. der har lyst til at give "Charlottenborgs Pegasus" et godt liv fremover. Spørgsmål besvares på tlf.: 2828-2700 Han er 155 cm. Men kan evt. måles ned til pony. Han har grønt pas, da hans far Shaklan, først er blevet avlsgodkendt for 3 år siden. Ønsker ny ejer at stille ham til kåring er det en mulighed. Han er godt sat sammen, og vil sandsynligvis scorer højt. Han er født og opvokset hos os, og er (ekstremt) godt socialiseret fra start. Han har gået i stor-flok med sin mor til han var 1,5 år. Kastreret som et årig. Tilredet uden postyr som 3 årig, og redet uden problemer sidenhen. Han rides i militarryterren, skov, by, og lidt på bane. Han danser lidt ved rigtig tung trafik, men ellers er han trafiksikker. Som lille var han bla håndhest, med mig på scooter... Han spiser gerne gulerødder, og roer direkte fra ladet af høstmaskinerne, uden slukket motor. Han er viljestærk og har store personlighed. Han er redet både med og uden udstyr. Han har deltaget i kvadrilie med 30 heste uden problemer. Han er trænet i lange liner. Kommer når vi kalder. Han er eminent i terren, og undgår pr. automatik farlige steder. Han foretrækker løsdrift, men trives også fint i boks, bare han er på fold i dagtimerne. Er mittetrykket højt på folden, har han hos os, udviklet mild sommereksem. Står han andre steder, har der ikke været noget. Han er uproblematisk, sund, stærk, og velholdt i alle henseender. Eneste grund til han sættes til salg, er min økonomi. Pt er han udlånt til dressurrytter, og gør det rigtig godt. Han bryder sig ikke om at blive læsset, men står fint når først han er på plads. Vi har aldrig haft mulighed for at trailer-træne ham. Vi har ikke formået at overtale ham til at bade i søerne, men han vaskes med haveslange. Han hader at blive sprayet. Hans private ting følger med ved flytning. (HS bid, bidløs, isabell werth sadel, Amigo trense, mm.)
  d. 23.10 27.000,-
  tinker
  d. 22.10 22.000,-
  friser
  d. 22.10 45.000,-
  Haflinger vallak
  d. 22.10 Sælges
  Tilbyder tilridning/videreuddannelse
  d. 22.10 Sælges
  Kvalitets PSG dressurhest
  d. 22.10 70.000,-
  Super smuk allround hest
  Super smuk allround hest, Fantastisk hest sælges Stapleford The President, i daglig tale kaldet Præsidenten eller Fjotte. Han er født i England, solgt til Holland som ung og solgt til Danmark i 2011/2012. Han har været redet i en måneds tid nu, efter en længere ridepause da man ikke kunne sidde op på ham. Han flygtede væk så snart en fod sigtede mod stigebøjlen og han fornemmede man ville op på ham. Det er nu trænet helt væk, og flere fremmede har siddet op helt uden problemer. Han kan dog godt være lidt skeptisk stadig, men en godbid og en kløtur kan gøre tricket. Han er meget stort gående, så vi arbejder på at få ham styrket til at kunne bære de gangarter han besidder. Han er let for hjælperne og reagere promte, man skal ikke have meget fat eller ved, blot være der og guide ham. Han er en pleaser, både under arbejde fra jorden, men ligeså meget under ridning – han gør altid sit bedste for at svare rigtigt og så er han ufattelig lærenem. Han kan øvelser til LA klasserne og vi er så småt begyndt at finde sidebevægelser mm. frem efter ridepause. Han springer desuden med et lækkert overskud og en fin teknik, trækker på springene men uden at blive hidsig eller svær at styre. Han synes det er sjovt og og har også førhen startet lidt springstævner. Er muligvis også tilkørt. Så står du og mangler et glansbillede til stjerne, som vil gå igennem ild og vand for dig så længe du er fair og rolig? Så er ham her bestemt et godt bud og et kig værd! Præsidenten er lige nu i træning hos Hestefornuft.dk og står i Brylle på Fyn hvor han kan ses og prøves. Præsidenten koster 32.000,- Hjem før pris – Den rigtige ejer til denne følsomme og smukke dreng prioriteres højt. Video og mere tekst kan ses på hestefornuft.dk på Facebook eller Kontakt Linette fra hestefornuft.dk på Tlf.: 61 70 74 95 for interesse.
  d. 22.10 29.500,-
  Welsh vallak, redet, 11år, 115 cm.
  d. 21.10 6.900,-
  Skøn og smuk 2'er pony
  d. 21.10 18.000,-
  Dejlig Dreng
  d. 21.10 7.500,-
  Unik KWPN springhest til billige penge
  d. 21.10 55.000,-
  Stor flot frieser
  d. 20.10 1.234,-
  Dejlig dansk varmblod
  d. 16.10 55.000,-
  Smuk DV vallak
  d. 16.10 30.000,-
  ELEV -Kone, koldblod
  d. 16.10 15.000,-
  1 års Welsh mountain 
  d. 15.10 5.000,-
  arbejdsglad dreng - FF: BH Don Schufo
  d. 14.10 60.000,-
  Tinkerblanding
  d. 14.10 9.500,-
  Ringriderhest sælges
  d. 12.10 25.000,-
  Fantastisk kat.1 dressur vallak sælges
  d. 12.10 55.000,-
  PRE vallak 5 år
  d. 10.10 110.000,-
  connemara/fuldblods vallak
  d. 10.10 8.500,-
  Vallak til børn d. 10.10 1.234,-
  Købes
  Enormt talentfuld og dejlig dreng
  Enormt talentfuld og dejlig dreng, Vallak 6år 162cm Rødt pas - Don Kennedy/Akinos Victor er en dejlig energisk vallak med kapacitet og vilje til at nå hele vejen. Alle gangarter er over middel. Specielt skridt og galop skal fremhæves. Han er sent tilredet, og kun redet i et halvt år, dog med pauser. Med den rette rytter vil han hurtigt rykke sig. Han har masser af gålyst og elsker at lave noget. Han en smuk, og en kort model som vil have let ved de samlede øvelser. Han vækker opsigt hvor han kommer. Både med udstråling og nysgerrigt sind. Han er kastereret som 4 års, og har derfor et ekstra drive, Der er intet ondt skabt i ham, men grundet meget energi og manglende uddannelse kræver han selvfølgelig en rutineret rytter. Victor er samtidig en speciel hest. Grundet sen kastration trives han bedst i flok kun med vallakker eller kun med hopper. Han gør intet ondt, men stresser for at beskytte sine hopper. Han er blevet løssprunget nogle gange, og viser også evner og lyst her. Han kan tages i hallen, på gåtur osv alene, men er ked af at blive forladt i stalden. Dette har dog tidligere ikke været et problem. Han kræver generelt en konsekvent men rolig rytter/ejer. Jeg vil igen understrege at hesten ikke er en problemhest eller farlig hest. Han skal betragtes som energisk og grøn. Han har en kort overgang hos tidligere ejer været krybbebidder, men aldrig nogensinde været det i min varetægt. Han går uden sko, og kræver ikke meget hovpleje. Han er lige pt ikke blevet redet i et par måneder, pga skade, men er tjekket igennem af dyrlæge både i bøjeprøve og med elektroder, for en måned siden, og viser absolut ingen tegn på halthed mere. Derfor tages ridningen snarest op igen, og pris vil stige i takt med uddannelse. Victor kan læsses i trailer, men har det bedst med at blive flyttet i lastbil. Han er blevet læsset i trailer to gange i løbet af sommeren. Er desuden sød til at komme nye steder hen. Alt udstyr kan evt tilkøbes incl. Tilpasset Albion dressur sadel.
  d. 10.10 30.000,-
  Charmetrold
  d. 10.10 10.000,-
  Lækker DV vallak
  d. 10.10 50.000,-
  Jydsk vallak
  d. 09.10 9.000,-
  Smuk lille hest
  d. 09.10 18.000,-
  DEJLIG SORT BELGIER PLAG
  d. 09.10 14.000,-
  Irish cob sælges
  d. 08.10 16.500,-
  Hedens Rollo
  d. 08.10 60.000,-
  Lækker Frederiksborg!!
  d. 07.10 Sælges
  Super lækker dreng sælges
  d. 06.10 38.000,-
  Lækker DV ridehest
  d. 06.10 45.000,-
  SMUK OG EKSTREM SØD IRISH COB-MIX
  d. 05.10 6.000,-
  Super lækker kat 1
  d. 04.10 30.000,-
  Blikfang på stævnebanen
  d. 02.10 12.000,-
  Trofast og lærenem hest sælges
  d. 02.10 18.000,-
  DV efter rosentanz.
  d. 01.10 50.000,-
  Lille hest med stort potientiale
  d. 01.10 20.000,-
  Arabisk Fuldblod OX
  d. 28.09 22.000,-