Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  Maclaren kvalitetsklapvogn
  I dag 600,-
  Teutonia Mistral
  I dag 700,-
  Super let klapvogn der fylder meget lidt
  I dag 800,-
  Emmaljunga
  I dag 1.850,-
  Klapvogn
  I dag 400,-
  Tullsa regnslag til tvillingeklapvogn
  I dag 200,-
  Tullsa insektnet til klapvogne og barnevogne - Hvid
  I dag 70,-
  Paraplyklapvogn - Chicco Echo BB - Coal/grå
  Paraplyklapvogn - Chicco Echo BB - Coal/grå, Solid klapvogn med høj bæreevne fra Chicco Med denne fleksible Chicco Echo klapvogn kommer du nemt og behageligt rundt med dit barn på både korte ture og lange rejser. Paraplyklapvognen er komfortabel at sidde i for barnet, og den har et kompakt design, som du let kan klappe sammen. Justerbart ryglæn der kan lægges helt ned Markedets højeste bæreevne Foldbar frontbøjle Klassisk design og masser af komfort Med Chicco Echo får du mange gode detaljer, som du bliver glad for - både på rejsen og indkøbsturen. Chicco Echo er en rigtig klassiker med rødder i italienske familietraditioner. Chicco Echo har delvist indfarvet stel, der matcher sædets farve, og paraplyklapvognen har smarte, lukkede dobbelte hjul, som både er praktiske, og giver en flot finish. Gode justeringsmuligheder - også til en lur Ryglænet kan indstilles i 5 positioner og lægges helt ned, så dit barn kan ligge godt og behageligt, når trangen til en lur melder sig. Sædet har desuden skulderseler med komfortable puder, der giver tryghed under turen. Klapvognen har kaleche, der både skygger for solen og giver læ for vinden, når I er på farten. Den smarte fodstøtte kan justeres efter dit barns benlængde og under vognen finder du en dejlig, stor varekurv til dine indkøb eller rejsetaske. Der er desuden frontbøjle på denne model af Chicco Echo klapvognen. Bøjlen er foldbar, så man ikke behøver at tage den af når man klapper vognen sammen. Gedigen vogn med markedets højeste bæreevne Chicco Echo er den eneste klapvogn på markedet, der kan bære helt op til 22 kg., hvilket giver dig mulighed for at bruge vognen i mange år. Klapvognen har et praktisk bærehåndtag i siden, så den er nem at bære og tage ind og ud af bilen når I er på farten. - Hjul: Ø 15 cm - Sæde: 33 cm Bemærk venligst Der er en trykfejl på klapvognens kasse, hvor det fremgår at bæreevnen kun er 15 kg. Chicco Echo klapvognen kan dog bære helt op til 22 kg, hvilket er markedets højeste bæreevne.
  I dag 999,-
  Tullsa regnslag til klapvogn
  I dag 162,-
  BabyTrold Speed paraplyklapvogn - Sort
  I dag 260,-
  Good Baby paraplyklapvogn - Pockit - Blå
  Good Baby paraplyklapvogn - Pockit - Blå, Kåret til verdens mindste klapvogn i Guinness Rekordbog Good Baby Pockit klapvognen er kåret til verdens mindste klapvogn (når den er sammenfoldet) i Guinness Rekordbog. Tag nemt klapvognen med som håndbagage, når du er ude at flyve. Praktisk, komfortabel, kompakt, let at styre, let at folde. Justerbart selesystem Kan skubbes og styres med en hånd Kan medbringes som håndbagage på flyrejser Rejseklapvogn som håndbagage Pockit klapvognen er et udtryk for banebrydende funktionalitet, da den sammenfoldet kun måler 30 x 18 x 35 cm og vejer 4,3 kg. Det betyder, at den overholder internationale standarder og kan medbringes som håndbagage på flyrejser. Klapvognen har to-trins foldemekanisme, der let betjenes. Good Baby Pockit er en optimal rejseklapvogn, når I skal ud at flyve eller rejse, hvor pladsen er begrænset. Sikker og komfortabel klapvogn Paraplyklapvognen er udstyret med et justerbart selesysstem med beskyttende puder, der sikrer dit barn en komfortabel og sikker position. Med indbygget solkaleche kan du skærme af for solen, så dit barn sidder i skygge. Let at styre, let at folde Du kan nemt skubbe og styre klapvognen med en hånd. De låsbare forhjul kan med fordel låses for ekstra stabilitet, når den skal passere ujævne overflader. Når klapvognen ikke er i brug klappes den nemt sammen via 2-trins foldemekanismen. På få sekunder har du foldet klapvognen sammen, så den ikke fylder mere end en håndtaske. En imponerende funktion, som er guld værd på rejsen. Design der virker Good Baby Pockit er en kombination af de højeste sikkerheds- og designstandarder med fokus på funktionalitet og brugervenlighed. En klapvogn der ikke bare virker, men tilmed ser godt ud. Klapvognen kan anvendes fra barnet er ca. 6 måneder og til barnet rammer en vægt på ca. 17 kg.
  I dag 1.999,-
  Good Baby klapvogn - Qbit+ - Sort
  Good Baby klapvogn - Qbit+ - Sort, Sammenklappelig Qbit+ paraplyklapvogn med ekstra polstring Good Baby Qbit+ er en robust paraplyklapvogn med justerbart ryglæn, ekstra polstring, store hjul, stor solkaleche og frontbøjle. Klapvognen klappes nemt og hurtigt sammen. Praktisk, komfortabel, let at styre, let at folde. Mulighed for hvileposition XXL solkaleche, frontbøjle og varekurv Let sammenklappelig og god kørekomfort Komfortabel klapvogn med ekstra polstring Qbit+ er udstyret med frontbøjle og justerbare seler med ekstra polstrede puder, der sikrer høj komfort og sikker kørsel. Ryglænet kan nemt justeres, så dit barn kan hvile, når I er på tur. Indstil benstøtten så dit barn sidder så komfortabelt som muligt. Den rummelige varekurv under klapvognen er perfekt til ekstra babygrej, en taske eller indkøbsposen. Varekurven kan laste op til 5 kg. Paraplyklapvogn med udsigt Som en ekstra lækker detalje har den ekstra store XXL solkaleche et vindue. Det betyder, at der stort set er frit udsyn ligegyldigt, hvilken retning dit barn ser i. Let at styre, let at folde Du kan nemt skubbe og styre klapvognen med en hånd. De låsbare forhjul (Ø 16 cm) kan med fordel låses for ekstra stabilitet, når den skal passere ujævne overflader. De store hjul giver en god kørekomfort. Når klapvognen ikke er i brug klappes den nemt sammen via et-trins foldemekanismen. Design der virker Good Baby Qbit+ er en kombination af de højeste sikkerheds- og designstandarder med fokus på funktionalitet og brugervenlighed. En klapvogn der ikke bare virker, men tilmed ser godt ud. Kombinér med autostolen Qbit+ klapvognsstellet kan også anvendes sammen med autostole fra Good Baby eller CYBEX. Klapvognen kan bruges fra fødsel til dit barn har en vægt på ca. 17 kg.
  I dag 2.699,-
  Good Baby paraplyklapvogn - Qbit - Sort
  Good Baby paraplyklapvogn - Qbit - Sort, Sammenklappelig Qbit paraplyklapvogn med XXL kaleche Good Baby Qbit er en robust paraplyklapvogn med justerbart ryglæn, stor solkaleche og frontbøjle. Klapvognen klappes nemt og hurtigt sammen. Praktisk, komfortabel, let at styre, let at folde. Mulighed for hvileposition XXL solkaleche, frontbøjle og varekurv Let sammenklappelig Komfortabel klapvogn Qbit er udstyret med frontbøjle og justerbare seler med polstrede puder, der sikrer høj komfort og sikker kørsel. Ryglænet kan nemt justeres, så dit barn kan hvile, når I er på tur. Indstil benstøtten så dit barn sidder så komfortabelt som muligt. Den rummelige varekurv under klapvognen er perfekt til ekstra babygrej, en taske eller indkøbsposen. Varekurven kan laste op til 5 kg. Paraplyklapvogn med udsigt Som en ekstra lækker detalje har den ekstra store XXL solkaleche et vindue. Det betyder, at der stort set er frit udsyn ligegyldigt, hvilken retning dit barn ser i. Let at styre, let at folde Du kan nemt skubbe og styre klapvognen med en hånd. De låsbare forhjul (Ø 14 cm) kan med fordel låses for ekstra stabilitet, når den skal passere ujævne overflader. Når klapvognen ikke er i brug klappes den nemt sammen via et-trins foldemekanismen. Design der virker Good Baby Qbit er en kombination af de højeste sikkerheds- og designstandarder med fokus på funktionalitet og brugervenlighed. En klapvogn der ikke bare virker, men tilmed ser godt ud. Kombinér med autostolen Qbit klapvognsstellet kan også anvendes sammen med autostole fra Good Baby eller CYBEX. Klapvognen kan bruges fra dit barn er 6 måneder til det har en vægt på ca. 17 kg.
  I dag 2.299,-
  BabyTrold frontbøjle til Sprinter klapvogn
  I dag 100,-
  BabyTrold Jogger - Sort
  I dag 1.799,-
  Hauck klapvognstaske
  I dag 200,-
  Tullsa hjulbeskyttelse - 2 pk.
  I dag 80,-
  Paraplyklapvogn - BabyTrold Venus - Sort
  I dag 799,-
  Tullsa indkøbsnet
  I dag 50,-
  Hauck opbevaringstaske til barnevognen - Pack Me
  I dag 135,-
  Hauck parasol til klapvogn - Sort
  I dag 162,-
  4moms klapvogn - Origami - Sort/grå
  4moms klapvogn - Origami - Sort/grå, Innovativ klapvogn med LCD betjeningspanel 4moms Origami klapvognen er i en klasse for sig. Med et enkelt tryk på en knap folder vognen sig automatisk ud eller sammen - som den eneste model i verden. Klapvognen er udstyret med et LCD betjeningspanel med termometer, kilometertæller og hastighedsmåler. LCD betjeningspanel 4 kopholdere Selvtændende lys Klapvogn med innovative funktioner Slå overraskende nemt klapvognen op eller sammen - blot med et enkelt tryk. En funktion du hurtigt værdsætter. LCD betjeningspanelet har både termometer, hastighedsmåler og kilometertæller, så du kan se hvor lang dagens tur har været. Derudover har LCD betjeningspanelet en sikkerhedsfunktion, som registrerer om der sidder et barn i klapvognen. Selvtændende lys og generator Origami klapvognen er en virkelig innovativ vogn, hvor der er tænkt smarte features ind alle steder. Klapvognen har en generator på baghjulene, som oplader mens du går. Med ekstra udstyr har du mulighed for at oplade din mobiltelefon via klapvognens generator. Derudover har vognen selvtændende lys, så du bliver set i mørket. De fire kopholdere - 2 til børn og 2 til voksne - er en genistreg, hvor der er tænkt på scenariet, hvor hele familien er afsted sammen. Soltag og justerbart sæde 4moms Origami klapvognen har et liggemål på 82 cm, et justerbart sæde, soltag og affjedring på alle fire hjul. Klapvognen kan bruges indtil dit barn vejer ca. 15 kg. Er du træt af besværlige og komplicerede klapvogne? Så er 4moms Origami klapvognen den ultimative klapvogn. Denne vare leveres til hele landet, inklusiv Bornholm, dog undtaget øvrige ikke-brofaste øer, Færøerne og Grønland. Bor du på en ikke-brofast ø, så kontakt venligst din lokale Coop butik, der kan hjælpe dig. Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.
  I dag 7.199,-
  Good Baby paraplyklapvogn - Pockit - Sort
  Good Baby paraplyklapvogn - Pockit - Sort, Kåret til verdens mindste klapvogn i Guinness Rekordbog Good Baby Pockit klapvognen er kåret til verdens mindste klapvogn (når den er sammenfoldet) i Guinness Rekordbog. Tag nemt klapvognen med som håndbagage, når du er ude at flyve. Praktisk, komfortabel, kompakt, let at styre, let at folde. Justerbart selesystem Kan skubbes og styres med en hånd Kan medbringes som håndbagage på flyrejser Rejseklapvogn som håndbagage Pockit klapvognen er et udtryk for banebrydende funktionalitet, da den sammenfoldet kun måler 30 x 18 x 35 cm og vejer 4,3 kg. Det betyder, at den overholder internationale standarder og kan medbringes som håndbagage på flyrejser. Klapvognen har to-trins foldemekanisme, der let betjenes. Good Baby Pockit er en optimal rejseklapvogn, når I skal ud at flyve eller rejse, hvor pladsen er begrænset. Sikker og komfortabel klapvogn Paraplyklapvognen er udstyret med et justerbart selesysstem med beskyttende puder, der sikrer dit barn en komfortabel og sikker position. Med indbygget solkaleche kan du skærme af for solen, så dit barn sidder i skygge. Let at styre, let at folde Du kan nemt skubbe og styre klapvognen med en hånd. De låsbare forhjul kan med fordel låses for ekstra stabilitet, når den skal passere ujævne overflader. Når klapvognen ikke er i brug klappes den nemt sammen via 2-trins foldemekanismen. På få sekunder har du foldet klapvognen sammen, så den ikke fylder mere end en håndtaske. En imponerende funktion, som er guld værd på rejsen. Design der virker Good Baby Pockit er en kombination af de højeste sikkerheds- og designstandarder med fokus på funktionalitet og brugervenlighed. En klapvogn der ikke bare virker, men tilmed ser godt ud. Klapvognen kan anvendes fra barnet er ca. 6 måneder og til barnet rammer en vægt på ca. 17 kg.
  I dag 1.999,-
  BabyTrold parasol til klapvogn - Sort
  I dag 162,-
  Hauck solbeskyttelse - Shadow Me
  I dag 100,-
  Klapvogn sælges
  I dag 450,-
  klapvogn
  I dag 800,-
  Peter Plys klapvogn....
  I dag 150,-
  Basson klapvogn
  I dag 300,-
  Emmaljunga Cerox
  I dag 1.000,-
  Klapvogn
  I dag 325,-
  paraplyklapvogn
  I går 200,-
  Fin klapvogn
  I dag 250,-
  Mistral hjul med luft. Grøn / beige
  I dag 300,-
  Klapvogn
  I dag 1.500,-
  Evenflo klapvogn
  I dag 500,-
  Baby Trend klapvogn med ekstra sædde
  I dag 600,-
  Gracco klapvogn sælges
  I dag 500,-
  Cosco klapvogn sælges
  I dag 500,-
  Calypso Deluxe I dag 3.700,-
  Emmaljunga
  I går 1.900,-
  Næsten ikke brugt
  I dag 1.200,-
  Hjul til Teutonia
  I dag 150,-
  Flot og velholdt
  I dag 2.000,-
  Klapvogn, Baby Care, sælges
  I dag 400,-
  Klapvogn Theo blå
  I går 689,-
  Klapvogn blå
  I går 589,-
  Klapvogn rød
  I går 589,-
  Klapvogn Theo Rød 5 inklusioner
  I går 689,-
  Pæn og velholdt Brio
  I går 700,-
  Teutonia klapvogn
  I går 1.300,-
  Klapvogn
  I går 130,-
  Klapvogn Emmaljunga
  I går 100,-
  Pæn KlapvognTeutonia sælges
  I går 350,-
  Phil & Teds Vibe
  I går 1.300,-
  Paraplyklapvogn Echo
  I går 999,-
  Emmaljunga klapvogn
  I går 300,-
  Fin klapvogn
  I går 150,-
  Emmaljunga klapvogn City Cross
  d. 30.11 1.800,-
  Maclaren Paraplyklapvogn
  d. 30.11 400,-