Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  Cybex autostol
  I dag 250,-
  Storchenmuhlen /recaro autostole sælges I dag 350,-
  Autostol
  I dag 200,-
  Cybex Solution X2 Fix
  I dag 650,-
  Autostol Cybex Aton isofix
  I dag 1.000,-
  Cybex
  I dag 700,-
  Original Skoda selepude
  I dag 125,-
  Autostol
  I dag 100,-
  Cybex autostol
  I dag 400,-
  Cybex Cloud Q
  I dag 1.900,-
  Auto stol
  I dag 350,-
  Cybercity autostol
  I dag 400,-
  Autostol
  I dag 250,-
  Barnestol op til 18 kg. I dag 250,-
  Cybex 15-36 kg
  I går 100,-
  Sparco F500K
  I går 400,-
  Autostol Cybex
  I går 400,-
  Autostol 
  I går 300,-
  Bébé confort autostol
  I går 375,-
  Cybex aton 2
  I går 750,-
  Autostol
  I går 150,-
  Britax Römer autostol - Kidfix SL SICT - Cosmos Black - 15-36 kg
  Britax Römer autostol - Kidfix SL SICT - Cosmos Black - 15-36 kg, Römer autostol til størrre børn - 15-36 kg Komfortabel autostol til børn i vægtklassen 15-36 kg. Autostolen monteres med Isofit eller bilens 3-punkt sele - så kan du trygt køre af sted med dit barn. Sikkerhed i topklasse Ekstra beskyttelse mod sidekollision Justerbar hovedstøtte og seleføring Römer tænker altid både beskyttelse og komfort ned i mindste detalje. Dit barn sidder sikkert og godt i en Römer autostol. Sikkerhed i særklasse Britax Römer opfylder alle lovmæssige krav og sætter nye internationale standarder for sikkerhed. Britax Römer SICT har solid beskyttelse mod sidekollision. Den har tykke og forede sideklapper og højdejusterbar pude, hvilket giver den bedst mulige beskyttelse ved en sidekollision. Selemontering eller ISOFIT Stolen fastgøres nemt til bilens selesystem eller ISOFIT-montering. ISOFIT systemet muliggør en direkte forbindelse med ISOFIX fastgørelsespunkterne i bilen, og designet gør, at 3-punktselen vil blive placeret korrekt hen over barnets bækken og skulder ? og væk fra hals og mave. Vokser med barnet Justerbar hovedstøtte og V-formet ryglæn sikrer, at stolen følger dit barns udvikling. Stolen kan indstilles i flere siddepositioner. Ryglænet tilpasser sig trinløst hældningen på bilsædet. Komfortabel kørsel - både for barn og voksen Britax Römer autostol er blød og rar. Barnet sidder højt og kan kigge ud af vinduet. Og når det sover, hviler hovedet trygt og behageligt i hovedstøtten. Autostolen opfylder hele familiens behov, og er nem at flytte til en anden bil, eller bruge til et andet barn når dit barn skal have legekammerater med hjem.
  I går 1.999,-
  Britax Römer autostol - Baby Safe Plus II - Cosmos Black - 0-13 kg
  I går 1.399,-
  Britax Römer autostol - Safefix plus - Cosmos Black - 9-18 kg
  I går 2.999,-
  Maxi-Cosi autostol - Rodi SPS - 15-36 kg
  I går 999,-
  PREMIUM autostol - Beline - Sort - 9-36 kg
  PREMIUM autostol - Beline - Sort - 9-36 kg, Premium autostol - Beline Premium autostole er udviklet og designet for at yde optimal sikkerhed og komfort for dit barn under kørsel. Her får du en sikker og komfortabel autostol, der vokser med barnet. Højdejusterbar nakkestøtte Aftagelig siddeindsats SP - Sidebeskyttelse, for optimal sikkerhed En autostol der vokser med barnet Denne autostol kan følge barnet i mange år. Når barnet befinder sig i vægtklassen ca. 9-18 kg bruges siddeindsatsen, som reducerer risikoen for nakkeskader i tilfælde af uheld. Indsatsen sikrer samtidig, at barnet sidder behageligt under køreturen. Når barnet bliver ældre og kommer i vægtklassen 15-36 kg fjernes siddeindsats og nakkestøtten justeres til den optimale højde. Fokus på sikkerhed Autostolen er udstyret med sidebeskyttelse, som beskytter barnet på den mest optimale måde i forbindelse med en sidekollision. Herudover er der polstrede seler samt justerbar hovedstøtte, så støtten passer perfekt til barnets størrelse. Autostolen er let at arbejde med, og barnet fastspændes i stolen ved hjælp af et 3-punkt-selesystem. Det er en justerbar sele, der sidder lige ud for barnets skuldre og sikrer, at barnet er fastspændt korrekt under hele turen. Godkendt efter europæiske standarder Autostolen er produceret i EU og godkendt efter ECE R44/04. Stolen overholder ligeledes kravene fra EU's kemikalielov - REACH. Autostolen bliver løbende videreudviklet, så de til enhver tid opfylder brugernes skiftende behov. Brug af en Premium autostol vil gøre køreturen sikker og behagelig for barnet.
  I går 1.099,-
  Britax Römer base til autostol - Baby Safe - 0-13 kg
  I går 699,-
  PREMIUM selepude - Dream - Sort - 15-36 kg
  I går 300,-
  Cybex autostol - Pallas 2-Fix - Pure Black - 9-36 kg
  Cybex autostol - Pallas 2-Fix - Pure Black - 9-36 kg, Pallas 2-Fix autostol Det er nøgleord som sikkerhed, komfort og brugervenlighed, der er i højsædet på den testvindende Cybex Pallas 2-Fix med isofix-connect. Det er en 2-i-1-autostol og kan bruges i flere år. Den har: Justerbar sikkerhedspude Optimeret lineær sidekollisionsbeskyttelse (LSP-system PLUS) Kan bruges af børn fra 9-36 kg. Sikrer en afslappet og behagelig rejse Puden foran barnet giver op til 40% mindre belastning på det vigtige nakke-/halsområde, og dit barn kan sidde i en behagelig stilling under hele turen. Der er fuld hvile- og sovestilling fra 9 til 18 kg, mens den fra 15 til 36 kg forvandles til Cybex Solution X2-Fix med mere plads til barnet. De 2 aftagelige LSP-puder absorberer stød og forbedrer sikkerheden ved sidekollision. Betrækket er let at tage af og kan vaskes. Autostolen er også kompatibel med biler, der ikke er udstyret med isofix. Se her , om du har isofix-system i din bil. Gruppe 1 - 9-18 kg I gruppe 1 har Pallas 2-Fix en justerbar sikkerhedspude, der minder om en oppustet airbag, der reducerer risikoen for alvorlige nakkeskader i tilfælde af et frontalt sammenstød. Sikkerhedspuden sidder foran barnets bryst, men begrænser ikke barnet under turen. Gruppe 2/3 - 15-36 kg Stolen vokser optimalt med barnet med mulighed for at justere både siddehøjde og pudedybde. For børn i alderen fra ca. 3 og opefter vil en enkel ændring forvandle autostolen til gr. 2/3 CYBEX Solution X2-fix autostol. Cybex har skabt sidebeskyttere, der på en ny og en innovativ måde sikrer barnet sidekollisionsbeskyttelse. Testvindere Ifølge Stiftung Warentest og ADAC er den en af ??de bedste autostole, der vokser med barnet i gr. 1/2/3. WHICH? bedømte dens sikkerhed i ulykker som fremragende i hele levetiden, og tildelte autostolens sidebeskyttelse mod stød den højeste udmærkelse - nemlig 5 stjerner.
  I går 2.799,-
  PREMIUM autostol - Cosmo - Sort - 0-18 kg
  PREMIUM autostol - Cosmo - Sort - 0-18 kg, PREMIUM autostol - Cosmo Premium autostole er udviklet og designet for at yde optimal sikkerhed og komfort for dit barn under kørsel. Autostolen er udformet, så den kan bruges bagudvendt fra barnet er nyfødt og op til 10 måneder. Derefter kan stolen vendes og bruges op til ca. 18 kg. SP - sidebeskyttelse for optimal sikkerhed Central selejustering Aftagelig siddestøtte til nyfødte Fokus på sikkerhed Autostolen er udstyret med sidebeskyttelse, som beskytter barnet på den mest optimale måde i forbindelse med en sidekollision. Herudover er der polstrede seler samt justerbar hovedstøtte, så støtten passer perfekt til barnets størrelse. Autostolen er let at arbejde med, og barnet fastspændes i stolen ved hjælp af et 3-punkt-selesystem. Det er en justerbar sele, der sidder lige ud for barnets skuldre og sikrer, at barnet er fastspændt korrekt under hele turen. Komfort under hele køreturen Autostolen har et aftageligt siddestykke, som barnet skal sidde på fra 0-10 kg. Når autostolen monteres bagudvendt i bilen må den aldrig monteres på sæder med airbag. Autostolen har sove/hvilebeslag, som gør køreturen mere behagelig, hvis barnet bliver træt undervejs. Autostolens betræk kan tages af og vaskes på 30 grader. Godkendt efter europæiske standarder Autostolen er produceret i EU og godkendt efter ECE R44/04. Stolen overholder ligeledes kravene fra EU's kemikalielov - REACH. Autostolen bliver løbende videreudviklet, så de til enhver tid opfylder brugernes skiftende behov. Brug af en Premium autostol vil gøre køreturen sikker og behagelig for barnet.
  I går 699,-
  Cybex autostol - Aura-fix - Pure Black - 9-36 kg
  I går 1.799,-
  Britax Römer autostol - Kid II - Cosmos Black - 15-36 kg
  Britax Römer autostol - Kid II - Cosmos Black - 15-36 kg, Komfortabel autostol til større børn Selemonteret autostol i særklasse, der vokser sammen med dit barn. Sikkerhed i topklasse Ekstra beskyttelse mod sidekollision Behagelig sidde- og sovestilling Britax Römer har tænkt beskyttelse og komfort ned i mindste detalje. Dit barn sidder altid sikkert og godt i en Britax Römer autostol ? både når der kigges ud af vinduet, og når der tages en lille lur. Sikkerhed i særklasse Britax Römer opfylder alle lovmæssige krav og sætter nye internationale standarder for sikkerhed. Autostolen har ekstra høje sidestykker. De er særligt polstrede og bløde, hvilket giver den bedst mulige beskyttelse ved en sidekollision. Selemontering Stolen fastgøres nemt til bilens selesystem. Autostolen er designet med en 3-punktssele. Den placeres korrekt hen over barnets bækken og skulder ? og væk fra hals og mave. Vokser med barnet Autostolen har justerbar hovedstøtte og V-formet ryglæn, der sikrer, at stolen følger dit barns udvikling. Stolen kan indstilles i flere siddepositioner, og ryglænet tilpasser sig trinløst hældningen på bilsædet. Komfortabel i alle stillinger Britax Römer autostol er komfortabel for barnet, da det sidder højt og kan kigge ud af vinduet. Og når der tages en lur, hviler hovedet trygt og behageligt i hovedstøtten. De polstrede armlæn giver ekstra komfort og holder selen væk fra barnet. ADAC testscorer Tysklands og Europas største bilistforening med over 17 millioner medlemmer har testet denne stol og givet den titlen GOD.
  I går 1.299,-
  Britax Römer autostol - Kidfix SL - Cosmos Black - 15-36 kg
  Britax Römer autostol - Kidfix SL - Cosmos Black - 15-36 kg, Römer Kidfix SL autostol til størrre børn - 15-36 kg Komfortabel, let og sikker Römer autostol til børn i vægtklassen 15-36 kg. Autostolen monteres nemt med isofix eller bilens 3-punkt sele - så kan du trygt køre afsted med dit barn. Kidfix SL er en let autostol, der gør den nem at flytte fra bil til bil. Sikkerhed i topklasse Let flytbar autostol Justerbar hovedstøtte og seleføring Römer har fokus på både beskyttelse og komfort, så dit barn sidder sikkert og godt i en Römer autostol. Sikkerhed i særklasse Britax Römer opfylder alle lovmæssige krav og sætter nye internationale standarder for sikkerhed. Selemontering eller ISOFIT Stolen fastgøres nemt til din bils selesystem eller med ISOFIT-montering. ISOFIT systemet muliggør en direkte forbindelse med ISOFIX fastgørelsespunkterne i bilen, og designet gør, at 3-punktselen vil blive placeret korrekt hen over barnets bækken og skulder ? og væk fra hals og mave. Vokser med barnet Justerbar hovedstøtte og V-formet ryglæn sikrer, at stolen følger dit barns udvikling. Stolen kan indstilles i flere siddepositioner. Ryglænet tilpasser sig trinløst hældningen på bilsædet. Komfortabel kørsel - både for barn og voksen Britax Römer Kidfix SL autostolen er blød og rar. Barnet sidder højt og kan kigge ud af vinduet. Og når det sover, hviler hovedet trygt og behageligt i hovedstøtten. Autostolen opfylder hele familiens behov, og er nem at flytte til en anden bil, eller bruge til et andet barn, når dit barn skal have legekammerater med hjem.
  I går 1.599,-
  Cybex autostol - Solution CBX - Pure Black - 15-36 kg
  I går 1.299,-
  Britax Römer autostol - Baby Safe Sleeper - Black thunder - 0-10 kg
  I går 1.549,-
  PREMIUM autostol - I-MAX - Sort - 9-36 kg
  PREMIUM autostol - I-MAX - Sort - 9-36 kg, Premium autostol - I-MAX Premium autostole er udviklet og designet for at yde optimal sikkerhed og komfort for dit barn under kørsel. Her får en sikker og komfortabel autostol, der følger dit barn flere år. Højdejusterbar nakkestøtte SP - Sidebeskyttelse, for optimal sikkerhed Aftagelig siddeindsats og ryglæn En autostol der vokser med barnet Denne autostol kan følge barnet i mange år. Når barnet befinder sig i vægtklassen ca. 9-18 kg indsættes en siddeindsats og et ryglæn. Indsatsen reducerer risikoen for nakkeskader i tilfælde af uheld. Indsatsen sikrer samtidig, at barnet sidder behageligt under køreturen. Når barnet bliver ældre og kommer i vægtklassen 15-36 kg fjernes siddeindsats og nakkestøtten justeres til den optimale højde. Lækre detaljer Autostolen har flere lækre detaljer, der gør installationen lettere for dig, og køreturen mere behagelig for dit barn. Der er bl.a. vippebare armlæn for, der gør det nemmere, når du skal sætte dit barn i stolen. Fokus på sikkerhed Autostolen er udstyret med sidebeskyttelse, som beskytter barnet på den mest optimale måde i forbindelse med en sidekollision. Herudover er der polstrede seler samt justerbar hovedstøtte, så støtten passer perfekt til barnets størrelse. Autostolen er let at arbejde med, og barnet fastspændes i stolen ved hjælp af et 3-punkt-selesystem. Det er en justerbar sele, der sidder lige ud for barnets skuldre og sikrer, at barnet er fastspændt korrekt under hele turen. Godkendt efter europæiske standarder Autostolen er produceret i EU og godkendt efter ECE R44/04. Stolen overholder ligeledes kravene fra EU's kemikalielov - REACH. Autostolen bliver løbende videreudviklet, så de til enhver tid opfylder brugernes skiftende behov. Brug af en Premium autostol vil gøre køreturen sikker og behagelig for barnet.
  I går 799,-
  Cybex autostol - Solution X2-Fix - Pure Black - 15-36 kg
  I går 1.999,-
  Maxi-Cosi autostol - Milofix - Sort - 0-18 kg
  I går 2.999,-
  Britax Römer autostol - Baby safe Plus II - Cosmos Black - 0-13 kg
  I går 1.899,-
  Britax Römer autostol - Kidfix SL SICT - Cosmos Black - 15-36 kg
  Britax Römer autostol - Kidfix SL SICT - Cosmos Black - 15-36 kg, Römer autostol til størrre børn - 15-36 kg Komfortabel autostol til børn i vægtklassen 15-36 kg. Autostolen monteres med Isofit eller bilens 3-punkt sele - så kan du trygt køre af sted med dit barn. Sikkerhed i topklasse Ekstra beskyttelse mod sidekollision Justerbar hovedstøtte og seleføring Römer tænker altid både beskyttelse og komfort ned i mindste detalje. Dit barn sidder sikkert og godt i en Römer autostol. Sikkerhed i særklasse Britax Römer opfylder alle lovmæssige krav og sætter nye internationale standarder for sikkerhed. Britax Römer SICT har solid beskyttelse mod sidekollision. Den har tykke og forede sideklapper og højdejusterbar pude, hvilket giver den bedst mulige beskyttelse ved en sidekollision. Selemontering eller ISOFIT Stolen fastgøres nemt til bilens selesystem eller ISOFIT-montering. ISOFIT systemet muliggør en direkte forbindelse med ISOFIX fastgørelsespunkterne i bilen, og designet gør, at 3-punktselen vil blive placeret korrekt hen over barnets bækken og skulder ? og væk fra hals og mave. Vokser med barnet Justerbar hovedstøtte og V-formet ryglæn sikrer, at stolen følger dit barns udvikling. Stolen kan indstilles i flere siddepositioner. Ryglænet tilpasser sig trinløst hældningen på bilsædet. Komfortabel kørsel - både for barn og voksen Britax Römer autostol er blød og rar. Barnet sidder højt og kan kigge ud af vinduet. Og når det sover, hviler hovedet trygt og behageligt i hovedstøtten. Autostolen opfylder hele familiens behov, og er nem at flytte til en anden bil, eller bruge til et andet barn når dit barn skal have legekammerater med hjem.
  I går 1.499,-
  PREMIUM autostol - Cosmo - Sort - 9-18 kg
  PREMIUM autostol - Cosmo - Sort - 9-18 kg, PREMIUM autostol - Cosmo med Isofix Premium autostole er udviklet og designet for at yde optimal sikkerhed og komfort for dit barn under kørsel. Autostolen er udformet, så den kan bruges fremadvendt fra barnet er 9 måneder op til ca 4 år. SP - sidebeskyttelse for optimal sikkerhed Central selejustering Aftagelig siddestøtte til mindre børn Fokus på sikkerhed Autostolen er udstyret med sidebeskyttelse, som beskytter barnet på den mest optimale måde i forbindelse med en sidekollision. Herudover er der polstrede seler samt justerbar hovedstøtte, så støtten passer perfekt til barnets størrelse. Autostolen er let at arbejde med, og barnet fastspændes i stolen ved hjælp af et 3-punkt-selesystem. Det er en justerbar sele, der sidder lige ud for barnets skuldre og sikrer, at barnet er fastspændt korrekt under hele turen. Autostolen kan monteres med bilens isofix-system, hvilket er nemt og øger sikkerheden. Der medfølger beslag til montering med Toptether. For ekstra sikkerhed anbefales det at bruge Toptether, hvis bilen har dette. Komfort under hele køreturen Autostolen har et aftageligt siddestykke, som barnet kan sidde på i de første måneder. Det anbefales at montere stolen på bagsædet og aldrig at montere stolen ved en plads med aktiv airbag. Autostolen har sove/hvilebeslag, som gør køreturen mere behagelig, hvis barnet bliver træt undervejs. Autostolens betræk kan tages af og vaskes på 30 grader. Godkendt efter europæiske standarder Autostolen er produceret i EU og godkendt efter ECE R44/04. Stolen overholder ligeledes kravene fra EU's kemikalielov - REACH. Autostolen bliver løbende videreudviklet, så de til enhver tid opfylder brugernes skiftende behov. Brug af en Premium autostol vil gøre køreturen sikker og behagelig for barnet.
  I går 999,-
  Maxi-Cosi autostol - Citi - Black Crystal - 0-13 kg
  I går 1.299,-
  Maxi-Cosi autostol - Mobi SPS - 9-25 kg
  I går 2.499,-
  PREMIUM autostol - I-MAX - Sort - 9-36 kg
  PREMIUM autostol - I-MAX - Sort - 9-36 kg, Premium autostol - I-MAX med isofix Premium autostole er udviklet og designet for at yde optimal sikkerhed og komfort for dit barn under kørsel. Her får du en sikker og komfortabel autostol, der følger dit barn flere år. Højdejusterbar nakkestøtte SP - Sidebeskyttelse, for optimal sikkerhed Aftagelig siddeindsats En autostol der vokser med barnet Denne autostol kan følge barnet i mange år. Når barnet befinder sig i vægtklassen ca. 9-18 kg indsættes en siddeindsats. Indsatsen reducerer risikoen for nakkeskader i tilfælde af uheld. Indsatsen sikrer samtidig, at barnet sidder behageligt under køreturen. Barnet fastspændes ved hjælp af autostolen sele. Når barnet bliver ældre og kommer i vægtklassen 15-36 kg fjernes siddeindsats og nakkestøtten justeres til den optimale højde. Barnet fastspændes ved hjælp af bilens sele. Lækre detaljer Autostolen har flere lækre detaljer, der gør installationen lettere for dig, og køreturen mere behagelig for dit barn. Der er bl.a. vippebare armlæn for, der gør det nemmere, når du skal sætte dit barn i stolen. Fokus på sikkerhed Autostolen er udstyret med sidebeskyttelse, som beskytter barnet på den mest optimale måde i forbindelse med en sidekollision. Herudover er der polstrede seler samt justerbar hovedstøtte, så støtten passer perfekt til barnets størrelse. Autostolen er let at arbejde med, og barnet fastspændes i stolen ved hjælp af et 3-punkt-selesystem. Det er en justerbar sele, der sidder lige ud for barnets skuldre og sikrer, at barnet er fastspændt korrekt under hele turen. Isofix-montering Autostolen kan monteres med bilens isofix-beslag, hvilket er nemt og øger sikkerheden. Autostolen er også kompatibel med biler, der ikke er udstyret med isofix. Godkendt efter europæiske standarder Autostolen er produceret i EU og godkendt efter ECE R44/04. Stolen overholder ligeledes kravene fra EU's kemikalielov - REACH. Autostolen bliver løbende videreudviklet, så de til enhver tid opfylder brugernes skiftende behov. Brug af en Premium autostol vil gøre køreturen sikker og behagelig for barnet.
  I går 1.399,-
  PREMIUM autostol - Cosmo - Sort/grå - 0-18 kg
  PREMIUM autostol - Cosmo - Sort/grå - 0-18 kg, PREMIUM autostol - Cosmo Premium autostole er udviklet og designet for at yde optimal sikkerhed og komfort for dit barn under kørsel. Autostolen er udformet, så den kan bruges bagudvendt fra barnet er nyfødt og op til 10 måneder. Derefter kan stolen vendes og bruges op til ca. 18 kg. SP - sidebeskyttelse for optimal sikkerhed Central selejustering Aftagelig siddestøtte til nyfødte Fokus på sikkerhed Autostolen er udstyret med sidebeskyttelse, som beskytter barnet på den mest optimale måde i forbindelse med en sidekollision. Herudover er der polstrede seler samt justerbar hovedstøtte, så støtten passer perfekt til barnets størrelse. Autostolen er let at arbejde med, og barnet fastspændes i stolen ved hjælp af et 3-punkt-selesystem. Det er en justerbar sele, der sidder lige ud for barnets skuldre og sikrer, at barnet er fastspændt korrekt under hele turen. Komfort under hele køreturen Autostolen har et aftageligt siddestykke, som barnet skal sidde på fra 0-10 kg. Når autostolen monteres bagudvendt i bilen må den aldrig monteres på sæder med airbag. Autostolen har sove/hvilebeslag, som gør køreturen mere behagelig, hvis barnet bliver træt undervejs. Autostolens betræk kan tages af og vaskes på 30 grader. Godkendt efter europæiske standarder Autostolen er produceret i EU og godkendt efter ECE R44/04. Stolen overholder ligeledes kravene fra EU's kemikalielov - REACH. Autostolen bliver løbende videreudviklet, så de til enhver tid opfylder brugernes skiftende behov. Brug af en Premium autostol vil gøre køreturen sikker og behagelig for barnet.
  I går 1.099,-
  Cybex base til autostol - Aton 2-fix - 0-13 kg
  I går 1.299,-
  Britax Römer autostol - Duo Plus - Cosmos Black - 9-18 kg
  I går 2.699,-
  PREMIUM autostol - BeOne - Sort/grå - 0-13 kg
  I går 999,-
  Cybex autostol - Aton - Pure Black - 0-13 kg
  Cybex autostol - Aton - Pure Black - 0-13 kg, Cybex Aton Autostol - Sort Cybex Aton er indbegrebet af sikkerhed, ergonomisk design og funktionalitet. Den lette babyautostol har en god rummelighed og er perfekt til forældre på farten. Autostolen har: Stødabsorberende skal Letvægt Sikkerhed i topklasse Aton autostolen er let at arbejde med, og barnet fastspændes i stolen ved hjælp af et 3-punkt-selesystem. Det er en justerbar sele, der sidder lige ud for barnets skuldre og sikrer, at barnet er fastspændt korrekt under hele turen. For optimal sikkerhed skal bærehåndtaget være oppe under hele køreturen. Autostolen monteres bagudvendt i bilen. Montering Den lette vægt sikrer, at autostolen er let at bære og installere. Autostolen monteres med en af Cybex' baser; enten en selemonteret base eller en isofix-base. Et Cybex-mærkat viser, om autostolen er monteret korrekt. Isofix er to fastforankrede u-bøjler, som sidder skjult mellem bilens sæde og ryglæn. Autostolen monteres ved at klikke stolens Isofixbeslag fast på u-bøjlerne. Isofix minimerer monteringsfejl, reducerer autostolens bevægelser, og giver optimal beskyttelse ved hjælp af den faste forbindelse mellem autostolen og bilen. Se her , om du har isofix-system i din bil. Travel system Uden for bilen bliver Aton let en del af Cybex rejsesystem. Autostolen kan let monteres på både Cybex's egne klapvogne såvel som andre brands med en simpel adapter, hvilket tilføjer en ny dimension af mobilitet. Adapter følger ikke med.
  I går 1.499,-
  PREMIUM autostol - Befix - Sort - 15-36 kg
  I går 999,-
  PREMIUM autostol - BeOne - Sort - 0-13 kg
  I går 599,-
  autostol 0-13 kg
  d. 02.12 100,-
  Autostole
  I går 800,-
  Autostol 15-36 kg.
  d. 02.12 400,-
  maxi cosi autostol
  d. 02.12 75,-
  Cybex - gold line 15-36 kg
  d. 02.12 450,-
  Little Shield
  d. 02.12 150,-
  Cybex pallas 2fix
  d. 02.12 1.200,-
  Autostol, IWH (billig)
  d. 02.12 125,-
  Autostol 9 - 36 Kg lilla/sort, højdejusterbar, ink
  d. 02.12 475,-