Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  Trip Trap stol
  I dag 500,-
  Hokus pokus højstol
  I dag 350,-
  højstol a la Trip Trap
  I dag 150,-
  Trip trap stol incl. bøjle m. læderstrop
  I dag 150,-
  Stokke Trip Trap stol
  I dag 850,-
  Stoke med baby bøjle og puder
  I dag 800,-
  Ikea Højst. m/ bakke 2 stk. Rød og Blå
  I dag 40,-
  Høj stol
  I dag 50,-
  stokke højst med bøjle sælges I dag 650,-
  Danstol m. hynde
  I dag 125,-
  Flot stol formstøbt bøg.
  I dag 200,-
  Barnestol
  I dag 100,-
  Trip trap stol sælges I dag Sælges
  ikea højstol
  I dag 60,-
  Tripp Trapp
  I dag 500,-
  Højstol
  I dag 200,-
  Søde højstole
  I dag 200,-
  Sækkestol NY
  I dag 250,-
  Stokke  stol med bøjle
  I dag 350,-
  Hynde/betræk til Trip Trap Stokke stol
  I dag 50,-
  Betræk/ hynde til BabyDan højstol
  I dag 50,-
  Højstol babyhøjstol foldbar rød
  I dag 345,-
  Højstol babyhøjstol foldbar beige
  I dag 345,-
  Dan stol
  I dag 200,-
  Peg Perego - Prima Pappa Diner
  I dag 700,-
  Gratis Høj Barnestol GRATIS.
  I går Sælges
  trip trap høj stol
  I dag 400,-
  Rigtig fin højstol i træ
  I går 80,-
  Ikea højstol I dag 100,-
  Stokke stol - højstol
  I går 350,-
  Gl. højstol
  I går 115,-
  2 stk Stokke højstole
  I går 500,-
  IKEA Højstol
  I går 50,-
  Stokke Tripp Trapp bøge højstol
  I går 350,-
  babystol
  I går 100,-
  2 stk HandySit med hynde
  I går 150,-
  Barnestol, høj uden armlæn
  I går 100,-
  Trip trap stol
  I går 200,-
  Højstol
  I går 350,-
  Tripp Trapp højstol
  I går 500,-
  Justerbar højstol i bøg
  I går 350,-
  God højstol
  I går 150,-
  BRIO sit højstol
  I går 800,-
  Hynder og bøjle
  I går 150,-
  Basson Banestol
  I går 400,-
  hokus pokus I går 100,-
  2 i 1 børnehøjstol
  I går 75,-
  Stokke pudesæt til trip trap stol
  I går 120,-
  Træ barnestol
  I går 110,-
  Baby Dan - hynde til Angel højstol
  I går 230,-
  Højstol - BabyTrold Stolen - Hvid
  I går 799,-
  Højstol - BabyTrold Stolen - Sort
  I går 799,-
  Baby Dan Angel multimøbel
  Baby Dan Angel multimøbel, Angel højstol, sovekasse og skråstol i ét fra Baby Dan Med Angel-serien fra Baby Dan kan du forene funktionerne fra en højstol, en sovekasse og en skråstol i ét møbel - pladsbesparende, enkelt og praktisk. Højstolen kommer med: Angel stel Sædeenhed Babybøjle Stolehynde Sovekasse Madras Kaleche Skråstol Angel multistol med sovekasse og skråstol Med Angel får du hele 3 produkter i ét, som kan bruges fra barnet er nyfødt og op til skolealderen - en pladsbesparende og multifunktionel løsning, som barnet kan være tryg ved og genkende gennem sine tidlige år. Når du sætter stol, sovekasse eller skråstol på Angel stellet giver det en tydelig kliklyd, så du ikke er i tvivl om, hvorvidt delen sikker ordentligt fast. Det er nemt at folde både stel og de øvrige dele sammen, så stolen kan tages med på tur eller gemmes væk når den ikke bruges. Multistolen er perfekt at tage med på ferie eller familiebesøg, da man kan have sove- og spiseplads med i ét kompakt møbel. Alle produkter overholder gældende standarder. Angel Feast højstol Ved at montere Angel Feast sædeenhed på Angel stellet har du en højstol, der udvikler sig med barnet - og som kan bruges af flere søskende. Højstolen består af fodstøtte samt sædeenhed med bøjle og sele. Du kan nemt vende sædeenheden, så stolen kan benyttes med eller uden fodstøtte - Dette er praktisk hvis der er to børn i hjemmet, som skiftevis anvender stolen. Fodpladen kan sættes i 3 forskellige højder og bøjlen kan nemt af- og påmonteres uden brug af værktøj. Sædet er testet med belastning på 40 kg og fodpladen med en belastning på 20 kg. Stolen kan rengøres med mildt sæbevand og en hårdt opvredet klud. Angel Nest sovekasse Angel Nest er sovekassen, der let monteres på Angel stellet, og danner en rede, som det nyfødte barn sover trygt og godt i. Liften er lavet i lækkert, blødt stof, som kan tages af og vaskes på 30 grader. Det må dog ikke tørretumbles. Træbunden har lufthuller, så madrassen kan ånde. Med til sovekassen følger en lækker madras og en praktisk kaleche, som giver barnet skygge og ro når det skal sove. Kalechen hæftes på sovekassen via en trykknap i hver side. Angel Rest skråstol Ved at montere Angel Rest skråstolen har du en skråstol, der kan justeres i ryggen og som barnet kan hvile sig i. Den har både sidde- og liggeposition, som der nemt kan skiftes imellem. Skråstolen er velegnet når du skal made dit barn, imens det stadig er for lille til at kunne sidde selv. Det er hyggeligt at barnet sidder med ved bordet, og du får det op i en god arbejdshøjde, hvor du har hænderne fri til at give det mad. Skråstolen kommer med en 5 punkts-sele, så dit barn sidder godt og trygt. Stoffet er fremstillet i lækkert bævernylon, og kan tages af og vaskes ved 40 grader.
  I går 3.799,-
  Leander højstol, bøjle og hynde
  I går 1.998,-
  Leander højstol, bøjle og hynde
  Leander højstol, bøjle og hynde, Elegant kvalitetshøjstol med bøjle og hynde fra Leander Det er ikke mange møbler, der kan følge et menneske fra det er baby til voksen, men det formår denne klassiske stol fra Leander. Stolen har justerbar ryg-, fod-, og siddeplade, og kan dermed forvandles fra en støttende højstol til babyer til en ergonomisk spisebordsstol til en voksen - blot ved en simpel justering. Dansk kvalitetsdesign FSC-certificeret bøgetræ Håndlavet strop i læder Stolen som vokser med barnet Spisekøkkenet eller køkken-alrummet er i dag et rum, der bliver brugt til mange funktioner, og derfor er det vigtigt at have en god stol her, som dit barn kan sidde på når der skal laves lektier, tegnes, læses, leges eller spises. For at give en ergonomisk korrekt støtte til børn i alle aldre er både sæde-, ryg- og fodplade justerbare på Leander stolen. Således kan den tilpasses præcis til dit barns størrelse og behov. Hvis du fjerner fodstøtten kan stolen desuden bruges som en komfortabel voksenstol, der kan bære helt op til 125 kg. Højstolen er indbegrebet af lethed og elegance, og dens let fjedrende konstruktion og fleksible tilpasning til barnets størrelse skaber den ultimative højstol, som kan bruges år efter år. God kvalitet og udvalgte materialer Højstolen fra Leander er lavet af formspændt FSC-certificeret bøgetræ fra det nordlige Paris. Alle Leanders træmøbler lakeres med en vandbaseret lak 2-4 gange, hvilket giver en silkemat overflade, som er behagelig at røre ved og smuk at se på. Lakken overholder den europæiske standard EN71-3. Højstolen vejer kun 5,1 kg, og er sikkerhedsgodkendt efter gældende regler på området. Støttende sikkerhedsbøjle Med til stolen følger der en sikkerhedsbøjle i formspændt træ, som kan indstilles i to positioner, så barnet altid har den bedst mulige støtte. Den er især god til at give sidestøtte til de helt små børn, som ofte sidder og hænger ud til siden. Bøjlen kommer med en flot og eksklusiv håndlavet læderstrop, som komplimenterer stolens naturlige design. Bøjlen er lavet af bøgetræ fra bæredygtige skovbrug, og herefter overfladebehandlet med vandbaseret lak, så dit barn og miljøet skånes. Optimal komfort med Leander hynde Leander hynden giver dit barn en optimal støtte og god siddekomfort. Hynden kan bruges både med og uden bøjle. Kan maskinvaskes ved 60 grader og tørretumbles.
  I går 1.998,-
  BabyTrold BabySit sæde
  I går 599,-
  Leander hynde til højstol - Raspberry
  I går 299,-
  Leander højstol med bøjle - Whitewash
  Leander højstol med bøjle - Whitewash, Elegant kvalitetshøjstol med bøjle fra Leander Det er ikke mange møbler, der kan følge et menneske fra det er baby til voksen, men det formår denne klassiske stol fra Leander. Stolen har justerbar ryg-, fod-, og siddeplade, og kan dermed forvandles fra en støttende højstol til babyer til en ergonomisk spisebordsstol til en voksen - blot ved en simpel justering. Dansk kvalitetsdesign FSC-certificeret bøgetræ Håndlavet strop i læder Stolen som vokser med barnet Spisekøkkenet eller køkken-alrummet er i dag et rum, der bliver brugt til mange funktioner, og derfor er det vigtigt at have en god stol her, som dit barn kan sidde på når der skal laves lektier, tegnes, læses, leges eller spises. For at give en ergonomisk korrekt støtte til børn i alle aldre er både sæde-, ryg- og fodplade justerbare på Leander stolen. Således kan den tilpasses præcis til dit barns størrelse og behov. Hvis du fjerner fodstøtten kan stolen desuden bruges som en komfortabel voksenstol, der kan bære helt op til 125 kg. Højstolen er indbegrebet af lethed og elegance, og dens let fjedrende konstruktion og fleksible tilpasning til barnets størrelse skaber den ultimative højstol, som kan bruges år efter år. God kvalitet og udvalgte materialer Højstolen fra Leander er lavet af formspændt FSC-certificeret bøgetræ fra det nordlige Paris. Alle Leanders træmøbler lakeres med en vandbaseret lak 2-4 gange, hvilket giver en silkemat overflade, som er behagelig at røre ved og smuk at se på. Lakken overholder den europæiske standard EN71-3. Højstolen vejer kun 5,1 kg, og er sikkerhedsgodkendt efter gældende regler på området. Støttende sikkerhedsbøjle Med til stolen følger der en sikkerhedsbøjle i formspændt træ, som kan indstilles i to positioner, så barnet altid har den bedst mulige støtte. Den er især god til at give sidestøtte til de helt små børn, som ofte sidder og hænger ud til siden. Bøjlen kommer med en flot og eksklusiv håndlavet læderstrop, som komplimenterer stolens naturlige design. Bøjlen er lavet af bøgetræ fra bæredygtige skovbrug, og herefter overfladebehandlet med vandbaseret lak, så dit barn og miljøet skånes.
  I går 1.699,-
  Leander højstol, bøjle og hynde
  Leander højstol, bøjle og hynde, Elegant kvalitetshøjstol med bøjle og hynde fra Leander Det er ikke mange møbler, der kan følge et menneske fra det er baby til voksen, men det formår denne klassiske stol fra Leander. Stolen har justerbar ryg-, fod-, og siddeplade, og kan dermed forvandles fra en støttende højstol til babyer til en ergonomisk spisebordsstol til en voksen - blot ved en simpel justering. Dansk kvalitetsdesign FSC-certificeret bøgetræ Håndlavet strop i læder Stolen som vokser med barnet Spisekøkkenet eller køkken-alrummet er i dag et rum, der bliver brugt til mange funktioner, og derfor er det vigtigt at have en god stol her, som dit barn kan sidde på når der skal laves lektier, tegnes, læses, leges eller spises. For at give en ergonomisk korrekt støtte til børn i alle aldre er både sæde-, ryg- og fodplade justerbare på Leander stolen. Således kan den tilpasses præcis til dit barns størrelse og behov. Hvis du fjerner fodstøtten kan stolen desuden bruges som en komfortabel voksenstol, der kan bære helt op til 125 kg. Højstolen er indbegrebet af lethed og elegance, og dens let fjedrende konstruktion og fleksible tilpasning til barnets størrelse skaber den ultimative højstol, som kan bruges år efter år. God kvalitet og udvalgte materialer Højstolen fra Leander er lavet af formspændt FSC-certificeret bøgetræ fra det nordlige Paris. Alle Leanders træmøbler lakeres med en vandbaseret lak 2-4 gange, hvilket giver en silkemat overflade, som er behagelig at røre ved og smuk at se på. Lakken overholder den europæiske standard EN71-3. Højstolen vejer kun 5,1 kg, og er sikkerhedsgodkendt efter gældende regler på området. Støttende sikkerhedsbøjle Med til stolen følger der en sikkerhedsbøjle i formspændt træ, som kan indstilles i to positioner, så barnet altid har den bedst mulige støtte. Den er især god til at give sidestøtte til de helt små børn, som ofte sidder og hænger ud til siden. Bøjlen kommer med en flot og eksklusiv håndlavet læderstrop, som komplimenterer stolens naturlige design. Bøjlen er lavet af bøgetræ fra bæredygtige skovbrug, og herefter overfladebehandlet med vandbaseret lak, så dit barn og miljøet skånes. Optimal komfort med Leander hynde Leander hynden giver dit barn en optimal støtte og god siddekomfort. Hynden kan bruges både med og uden bøjle. Kan maskinvaskes ved 60 grader og tørretumbles.
  I går 1.998,-
  Hauck højstol - Alpha+ - Whitewash
  I går 999,-