Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Dyner

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Kugledyne
  I dag 1.800,-
  Novitesse
  I dag 100,-
  Juniordyne og -pude
  I dag 250,-
  Kugledyne model flexibel I dag Sælges
  Junior dyne
  I går 200,-
  Baby dyne/pude sæt I går 100,-
  Junior dyne el baby dyne
  d. 18.10 150,-
  dyne og pude
  d. 18.10 130,-
  Juniordyne
  d. 18.10 100,-
  Dyne
  d. 17.10 350,-
  2 juniordyner
  d. 16.10 100,-
  Baby dyne med gåsedun
  d. 16.10 100,-
  Temprakon Juniordyne og rullemadras
  d. 16.10 450,-
  Høie junior dyne og pude
  d. 16.10 200,-
  Gåsedunsdyne 100x140
  d. 16.10 150,-
  Dyner
  d. 16.10 300,-
  Sommer junior dyne
  d. 15.10 150,-
  Junior dyne og pude fra flora Danica
  d. 15.10 250,-
  Junior dyne og pude
  d. 15.10 150,-
  Dyne, Kugledyne, calm, Protac
  Dyne, Kugledyne, calm, Protac, Dyne, Kugledyne, calm, Protac 4 kg. Voksenstørrelse (Længde: 200 cm). Brugt til dreng på 7 år. Nypris: Kr. 5.375.- inkl. moms Velegnet til unge og voksne. Afhjælper søvnproblemer, motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet og manglende kropsfornemmelse. Nemmere at falde i søvn Protac Kugledynen er et anerkendt hjælpemiddel mod søvnforstyrrelser. Kuglerne i dynen stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og giver ro og tryghed. Brugeren får bedre kropsfornemmelse og falder nemmere i søvn. Calm-dynen er specielt udviklet til mennesker, som behøver sansestimulering, men er taktilt sky, ekstremt lydfølsomme eller let bliver overstimuleret. Dybere uforstyrret søvn Kuglerne i Calm-serien ligger i lange rækker og giver dybe punktvise tryk. Når personen bevæger sig under dynen, ændres trykket let og det giver nye sanseindtryk til hjernen. Sanseindtrykkene dæmper angst og utryghed og beroliger hjerne og krop. Opvågninger og natteuro mindskes og søvn bliver dybere og mere uforstyrret. Elementer som er altafgørende for menneskers trivsel og læring. Anbefales af fagpersonale Sygeplejersker, sundhedsplejersker, terapeuter og forældre anbefaler Protac Kugledynen. Dynen dæmper hyperaktivitet og stress og har gavnlig effekt på brugerens sanseintegration og motorik. Den kan bruges om natten som almindelig dyne og om dagen som tiltrængt pusterum. Design, størrelser og vægt 4 kg læmgde 200 cm Dynen er inddelt i 20 kanaler. Den kan deles i 2 halvdele med lynlås og vaskes i almindelig vaskemaskine. Dynen er mere kompakt og svøber sig tættere til kroppen end de øvrige dyner. Den kan nemt pakkes i en weekendtaske og er let at transportere. Dynen er specielt velegnet til unge og voksne med motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet, manglende kropsfornemmelse og søvnproblematikker. Calm-dynen anbefales til unge og voksne med autisme og spiseforstyrrelser, men har også gavnlig effekt ved f.eks. ADHD.
  d. 15.10 2.800,-
  Babydyne + 2 babypuder
  d. 15.10 75,-
  Ringsted Dun - allegro junior dyne
  d. 15.10 150,-
  Juniordyne - Helårsdyne - Høie Allergo
  d. 15.10 400,-
  Juniordyne - Varm helårsdyne - Happy Bear By EuroDun
  d. 15.10 639,-
  Quilts of Denmark juniorpude - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark juniorpude - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON juniorpude fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en juniorpude, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt, eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt med det samme man rammer puden. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde ellers klumper dunene sammen.
  d. 15.10 400,-
  Babydyne - Helårsdyne - Høie Allergo
  d. 15.10 240,-
  Babypude - Varm helårspude fra Feng Shui
  d. 15.10 189,-
  Quilts of Denmark juniordyne - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark juniordyne - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON juniordyne fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en juniordyne, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling 300 gr. hvide dun og fjer Bæreevne målt til over 10 100% bomuldsvår En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt så snart man får dynen over sig. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde, ellers klumper dunene sammen.
  d. 15.10 1.039,-
  Babypude - Høie Allergo
  d. 15.10 136,-
  Baby dyne- og pudesæt - Fossflakes Superior
  d. 15.10 439,-
  Juniorpude - Varm helårspude fra Feng Shui
  d. 15.10 220,-
  Quilts of Denmark babydyne - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark babydyne - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON babydyne fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en babydyne, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling 150 gr. hvide dun og fjer Bæreevne målt til over 10 100% bomuldsvår En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt så snart man får dynen over sig. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde, ellers klumper dunene sammen.
  d. 15.10 799,-
  Juniordyne - Varm helårsdyne fra Feng Shui
  d. 15.10 539,-
  Juniordyne - Varm helårsdyne - Høie Herkules
  d. 15.10 479,-
  Quilts of Denmark babypude - TEMPRAKON Advanced
  Quilts of Denmark babypude - TEMPRAKON Advanced, TEMPRAKON babypude fra Quilts of Denmark Quilts of Denmark har produceret en babypude, som skal give dit barn en bedre nattesøvn ved hjælp af ny teknologi, der oprindeligt er udviklet af NASA. Puden har: Aktiv temperaturregulering Antibakteriel behandling En ny dimension af god søvn TEMPRAKON er udviklet i et univers af avanceret space-teknologi. NASA udviklede oprindeligt det temperaturregulerende materiale til astronauternes rumdragter, og nu er det med til at sikre dit barn den bedste søvn hver nat. Den optimale kropstemperatur TEMPRAKON ADVANCE hjælper dig - yderst effektivt - til at få den mest optimale sovetemperatur og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen. Så bliver dit barn ikke forstyrret af, at det har det for varmt, for koldt eller at fugtzonen er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at man kan mærke den hurtigt kølende effekt, lige når man rammer puden. En mere jævn temperatur vil også give dit barn en bedre søvnkvalitet. HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen. Bedre fugtregulering Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH opnås en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i sovemiljøet. FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere og renere klima i dit barns sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for sundheden og er med til at give dit barn en bedre nattesøvn. Specifikationer Dyner og puder med dun og fjer må vaskes i maskine - og ofte på 60º C. Dog er en vaskemaskine med en kapacitet på 7 kg. nødvendig, da dunene ikke må presses for meget sammen under vask. Du kan med fordel anvende et skåneprogram med høj vandstand. Husk dog, at det er vigtigt, du altid læser vaskeanvisningen på hver enkelt dyne eller pude inden vask. Dyner og puder med dun og fjer skal altid tørres i tørretumbler direkte efter vask. Brug et par tennisbolde, ellers klumper dunene sammen.
  d. 15.10 320,-
  Juniordyne - Vinter - Høie Herkules Termo
  d. 15.10 559,-
  Junior dyne- og pudesæt - Helårsdyne - Fossflakes Superior
  d. 15.10 503,-
  Juniorpude - Høie Allergo
  d. 15.10 136,-
  babydyne
  d. 13.10 150,-
  Junior dyne og pude
  d. 12.10 125,-
  Junior dyne
  d. 12.10 200,-
  Baby dyne. 67x100cm
  d. 11.10 150,-
  Junior dyne. 100x140cm.
  d. 11.10 150,-
  Sommerdyne junior størrelse
  d. 11.10 125,-
  Baby-dyner m. puder d. 10.10 250,-
  2 stk. juniordyner
  d. 10.10 65,-
  Babydyne, gåsedun
  d. 10.10 75,-
  Som ny ! Dyne, pude , sengetøj
  d. 10.10 200,-
  Heste sengebetræk
  d. 10.10 80,-
  Baby dyner og junior dyne
  d. 09.10 500,-
  Høje juniordyne
  d. 09.10 300,-
  Sengetøj til tremmeseng
  d. 09.10 125,-
  Danica junior dyne
  d. 09.10 60,-
  Juniordyne med pude
  d. 08.10 80,-
  Junior dyne med pude
  d. 08.10 80,-
  Junior dyne d. 08.10 75,-
  Dyne og pude
  d. 08.10 50,-
  Den kongelig dyne
  d. 08.10 100,-
  Junior dyne og pude
  d. 07.10 100,-
  Børne dyner
  d. 07.10 80,-